Ő Pirner Alma ritkán látott férje: 8 éve házasok Attilával
Pirner Alma és jóképű férje, Attila nyolc éve rajonganak egymásért.

pirner-alma-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pirner Alma és férje 2014-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent, házasságuk azóta is töretlen. 2015 októberében született meg kisfiuk, akit Alankénak neveztek el.

 A 41 éves sztár olykor bepillantást enged a magánéletébe, 2022 decemberének közepén is így tett: Attilával közös fényképet osztott meg az Instagramján.

Pirner Alma férje

Egy idilli hangulatot árasztó karácsonyi képet tett közzé a közösségi oldalán, amelyről csak úgy sugárzik a családja boldogsága. A sármos Attilával egy fehér szőnyegen pózoltak, előttük pedig kiskutyájuk ült masnival átkötve.

"Az ünnepi készülődés elkezdődött, nálatok is? Ti mikor díszítitek a fát? Megvannak már az ajándékok? Élmény vagy tárgy? Ünnepi díszbe öltöztetitek az otthonotokat?” - írta a képhez, amelyen egy csillogó, Margaret Fenzi márkájú ruhában pózolt.

A követők imádták ezt a tartalmat, hiszen ritka alkalmak egyike, hogy közös képet láthattak a szerelmesekről.

"Micsoda cukiságot rejt az a masni, megeszlek benneteket! Imádnivaló család vagytok”

"Gyönyörűek vagytok mindannyian. A férjed pedig igazán sármos” - jegyezte meg egy rajongó.

Frajt Edit férje

Az 1987-től 1999-ig futó Szomszédok olyan nagy sikert aratott hazánkban, hogy szereplőit szinte családtagoknak érezték a tévénézők. Frajt Editet is sokan a szívükbe zárták Mágenheim Júliaként. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint az, hogy a színésznőt a mai napig úgy szólítják meg idegenek az utcán, mintha régi ismerősök lennének.

Cover-kép: RTL II/NőComment

Ezt is szeretjük