Pintácsi Viki kisebbik lánya szép, szőke tini lett: Zolna az anyja nyomdokaiba lépett
Pintácsi Viki kisebbik lánya énekesnőként bontogatja a szárnyait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyes családokban a kézügyesség, másokéban a matematikai érzék, Pintácsi Vikiékében az énektudás öröklődött. Ő maga 1991 óta tevékenykedik a popszakmában, testvére, Szandi 12 esztendős sem volt, amikor megnyerte a Mini Tini popénekes-pályázatát.

Tehetségüket gyermekeik is örökölték. Szandi 21 éves lánya, Blanka különböző műsorokban többször megcsillogtatta már, milyen jó hangja van, és Pintácsi Viki gyerekei is értenek a zenéhez. 

Pintácsi Viki 14 éves lánya, Zolna

Fia, Viktor saját zenekarában, az Eternal Community nevű formációban muzsikál, valamint kisebbik lánya, Zolna is elkezdte bontogatni a szárnyait a magyar könnyűzenei piacon. 14 évesen készült el első videóklipje az On The Top című szerzeményhez. 

Bár édesanyja évek óta üzemelteti énekstúdióját, ahol fiatal tehetségeket tanít hangképzésre, lánya nem az ő keze alatt sajátította el a szakmát. Zolna teljesen egyedül képezte magát, 2020 nyarán gitározni is autodidakta módon, YouTube-videók alapján tanult meg. Anyukája szerint a zenéhez való érzéke már egészen kicsi korától kezdve megmutatkozott.

pintácsi-viki-lánya
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Szerintem, aki ért hozzá, már egy egy-két-három éves gyermeken észreveszi, hogy ritmusra mozog-e, hogy vissza tud-e énekelni hangokat kristálytisztán. Nála ez az első perctől nem volt kérdés, tudtuk, hogy megy neki. Óvodában elkezdett fúvós hangszereken játszani, utána zongorázott - mesélte az ötvenéves énekesnő a Reggeliben.

A szép, szőke tinilány azért nem csak énekesnői karrierben gondolkodik, kislány kora óta rajong a delfinekért, így a biológuspálya is vonzza, de akár ügyvédként is el tudná képzelni magát.

Pintácsi Viki nagyobbik lánya, Anka

Pintácsi Viki lánya, Anna, becenevén Anka, gyönyörű nő lett az elmúlt években. Március elején ünnepelte a 22. születésnapját. Képeken mutatjuk, milyen elbűvölő fotókon mutatta meg az énekesnő nagyobbik lányát.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük