Adás közben derült ki: Pindroch Csaba és felesége váltják a két műsorvezetőt a köztévé műsorában

Két év után új műsorvezetőket kap a köztévé Családi kör című műsora: Pindroch Csabát és feleségét, Verebes Lindát.

pindroch-csaba-verebes-linda-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén lesz három éve, hogy visszatért a képernyőre a Családi kör, a Magyar Televízió 1974-től 1994-ig futott, azonos című műsora. A mai kor igényeihez alakítva Rókusfalvy Pál és lánya, Rókusfalvy Lili jelentkezett be vasárnap esténként a Dunán a produkció házigazdájaként. 

A köztévé 2022-ben friss arculattal és számos újdonsággal készül közönségének, amelynek része a népszerű műsor megújulása is. 

Pindroch Csaba és Verebes Linda a Családi kör új műsorvezetői

A Családi kör 2022. január 16-i adásában meglepő fordulattal jelentették be, hogy új házigazdái lesznek a műsornak: az apa-lánya páros az aktuális meghívott vendégeknek, Pindroch Csabának és Verebes Lindának adták át a stafétát. A következő adásokban így már a színész házaspár köszöntheti a nézőket.

- Hálásak vagyunk, hogy az elmúlt években sok családi kört rajzolhattunk együtt. Rajongással szeretjük ezt a műsort, és bár búcsúzunk a házigazdaszereptől, állandó nézői leszünk a Családi körnek - fogalmazott Rókusfalvy Pál, aki lányával egyetértett abban, hogy szeretett műsoruk a legjobb kezekbe kerül.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Verbes Linda és férje izgatottan várják az előttük álló feladatot, amit kifejezetten testhezállónak tartanak, hiszen háromgyerekes szülőkként fontos számukra a család és a házasság harmóniájának fenntartása, amelyhez ez a műsor időről időre hasznos tanácsokkal szolgál.

pindroch-csaba-verebes-linda-csaladi-kor
Fotó: Duna Televízió/Családi kör

Pindroch Csaba és Verebes Linda több mint húsz éve alkotnak egy párt, 2006-ban kötötték össze hivatalosan az életüket. Három gyermekük született, Mira 2008-ban, Richárd 2014-ben, Patrik 2015-ben. Házasságuknak a közös színpadi munka sem ártott, sőt: 2010 óta játsszák kétszereplős, Mr és Mrs című komédiájukat, amelyben a férfi és nő kapcsolatának örök dilemmáit járják körül.  

Molnár Áron és felesége

Molnár Áron egy ország szívébe lopta be magát Pajkaszeg ügyefogyott Matyijaként. A figura nem volt szerencsés a szerelemben, hiszen sorra kosarat kapott a hölgyektől. Megformálójáról mindez nem mondható el, ugyanakkor feleségével csak ritkán mutatkozik, 2021 októberében a JOY Social Media Award díjátadón kivételt tett. Képes összeállításunkban olyan magyar sztárokat láthatsz, akik 2021-ben kivételesen megjelentek egy díjátadón vagy filmbemutatón a szerelmük társaságában, és nagy feltűnést keltettek.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük