Pindroch Csaba 23 éve rajong Verebes Lindáért: nem volt szerelem első látásra

Pindroch Csaba és Verebes Linda kapcsolatuk kialakulását idézte fel a Mokkában. Több mint egy évig csak barátok voltak.

pindroch-csaba-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pindroch Csaba és Verebes Linda januárban vette át a stafétabotot Rókusfalvy Páltól és lányától, Rókusfalvy Lilitől a Duna Televízió Családi kör című műsorában. Nem véletlenül esett rájuk a készítők választása, a magánéletben és a munkában is remek párost alkotnak immár 23 éve.

Akármikor látjuk őket, mindig rendkívüli összhang sugárzik róluk, így joggal gondolhatnánk, az övék biztosan szerelem volt első látásra. Ám ez nem igaz, másfél évig nem alakultak ki köztük mély érzelmek.

Pindroch Csaba és Verebes Linda házassága

A színész házaspár a Mokka vendégeként mesélte el, hogyan bontakozott ki a szerelmük. A ’90-es évek végén fiatal művészként keresztezték egymás útjait egy színházi premierbulin.

- Kellett másfél év, hogy rádöbbenjek, mit érzek. Addig csak tetszett, meg jó volt vele. Volt egy bizonyos eset, amikor egy nagy mélypontból rántott ki, ez egy veszekedés közben volt. Akkor, ahogy a jövőről beszélt, tudtam, ha elfogad, biztos, hogy ő lesz a feleségem - ecsetelte a színész a TV2 műsorában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kapcsolatuk azután sem volt zökkenőmentes, hogy rájöttek, együtt akarnak lenni. Verebes István lányát az idősebb kollégák óva intették Pindrochtól. Az idő azonban őket igazolta: hétévnyi együttlét után 2006-ban házasodtak össze. 

pindroch-1
Fotó: TV2/Mokka

Ma háromgyermekes szülőkként élik a mindennapokat. Egy lányuk és két fiuk van: Mira 2008-ban, Richárd 2014-ben, Patrik pedig 2015-ben jött a világra. Nincs bevált receptjük a boldog házassághoz, szerintük az a lényeg, hogy a felek szeressék és tiszteljék egymást, illetve hisznek abban, hogy minden apró, intim pillanatnak örülni kell.  

- A legerősebb nekem Lindában az, ha mosolyog. Néha reggel vagy este összenézünk a napi teendők mellett, és azt veszem észre, hogy egy mosoly tőle teljesen feltölt. 

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

Az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben álltak oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma. Mindkettejük életét a rohanás jellemzi, így szigorú szabályokat hoztak annak érdekében, hogy egymás mellett töltődhessenek fel két nagy munka között.

Ezt is szeretjük