Pindroch Csaba 23 éve rajong Verebes Lindáért: nem volt szerelem első látásra

Pindroch Csaba és Verebes Linda kapcsolatuk kialakulását idézte fel a Mokkában. Több mint egy évig csak barátok voltak.

Pindroch Csaba és Verebes Linda házassága
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pindroch Csaba és Verebes Linda januárban vette át a stafétabotot Rókusfalvy Páltól és lányától, Rókusfalvy Lilitől a Duna Televízió Családi kör című műsorában. Nem véletlenül esett rájuk a készítők választása, a magánéletben és a munkában is remek párost alkotnak immár 23 éve.

Akármikor látjuk őket, mindig rendkívüli összhang sugárzik róluk, így joggal gondolhatnánk, az övék biztosan szerelem volt első látásra. Ám ez nem igaz, másfél évig nem alakultak ki köztük mély érzelmek.

Pindroch Csaba és Verebes Linda házassága

A színész házaspár a Mokka vendégeként mesélte el, hogyan bontakozott ki a szerelmük. A ’90-es évek végén fiatal művészként keresztezték egymás útjait egy színházi premierbulin.

- Kellett másfél év, hogy rádöbbenjek, mit érzek. Addig csak tetszett, meg jó volt vele. Volt egy bizonyos eset, amikor egy nagy mélypontból rántott ki, ez egy veszekedés közben volt. Akkor, ahogy a jövőről beszélt, tudtam, ha elfogad, biztos, hogy ő lesz a feleségem - ecsetelte a színész a TV2 műsorában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Kapcsolatuk azután sem volt zökkenőmentes, hogy rájöttek, együtt akarnak lenni. Verebes István lányát az idősebb kollégák óva intették Pindrochtól. Az idő azonban őket igazolta: hétévnyi együttlét után 2006-ban házasodtak össze. 

pindroch-1
Fotó: TV2/Mokka

Ma háromgyermekes szülőkként élik a mindennapokat. Egy lányuk és két fiuk van: Mira 2008-ban, Richárd 2014-ben, Patrik pedig 2015-ben jött a világra. Nincs bevált receptjük a boldog házassághoz, szerintük az a lényeg, hogy a felek szeressék és tiszteljék egymást, illetve hisznek abban, hogy minden apró, intim pillanatnak örülni kell.  

- A legerősebb nekem Lindában az, ha mosolyog. Néha reggel vagy este összenézünk a napi teendők mellett, és azt veszem észre, hogy egy mosoly tőle teljesen feltölt. 

Jakupcsek Gabriella ritkán látott férje

Az operatőrként dolgozó Kliegl Ádámmal hat év ismeretség után, 1999-ben álltak oltár elé, frigyükből 2008-ban született meg egyetlen közös gyermekük, Emma. Mindkettejük életét a rohanás jellemzi, így szigorú szabályokat hoztak annak érdekében, hogy egymás mellett töltődhessenek fel két nagy munka között.

Ő Jakupcsek Gabriella férje már 22 éve: Ádámmal csak ritkán láthatjuk közös fotón

Jakupcsek Gabriella és Kliegl Ádám operatőr 1999-ben kötötték össze az életüket, házasságukból egy lányuk született, Emma.

Elolvasom
Ezt is szeretjük