Péter Szabó Szilvia műsorvezetőként tér vissza a képernyőre: ebben a műsorban láthatod

Péter Szabó Szilvia izgalmas magazinműsorban mutatja meg műsorvezetői tehetségét.

peter-szabo-szilvia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péter Szabó Szilvia 2021-ben debütált először műsorvezetőként a TV2 Innovátor című műsorában, amely szombatonként volt látható a képernyőn.

A Nox énekesnője a magazinnal kapcsolatban friss hírt osztott meg a közösségi oldalán, amelynek a rajongók is nagyon örültek.

Péter Szabó Szilvia műsorvezetőként

Az Instagram-oldalán tette közzé a bejegyzést, amelyben elárulta, hogy ismét az Innovátor magazinműsor műsorvezetőjeként lesz látható. Miközben pózolt a kamerának, a háttérben már javában zajlottak a forgatási előkészületek a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemen.

Az Innovátor című műsor jellegzetessége, hogy magyar kutatók fejlesztéseit, mérnöki bravúrokat, vállalkozások innovációit hozza közelebb a nézőkhöz, szakzsargonok nélkül, közérthetően.

A kommentelők odáig voltak a hírért, hiszen így nemcsak a koncerteken, de élő adásban is láthatják kedvencüket.

„Szuper vagy Szilvi, alig várom már, hogy lássalak a műsorban!”

„Azok a szemek, csakis miattad fogok innentől kezdve tévét nézni szombatonként!’

Erős Antónia híradós ruhája

Erős Antónia a közösségi oldalán időnként megosztja a követőivel az egész alakos fotóit is, hogy azok a ruháit teljes egészében vagy több szögből is megnézhessék. Az RTL műsorvezetője posztolt már arról, hogy egy adás előtt szétnyílt ruhát hogyan mentettek meg a stylistok, most pedig azt leplezte le, hogy igaz az, hogy a híradósok néha csak a pult fölött elegánsak. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük