Péter Szabó Szilvi alakja bomba bikiniben: a mexikói tengerparton pózolt
Péter Szabó Szilvi Mexikóban gyönyörű helyen járt, a tengerpartról bikiniben is bejelentkezett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péter Szabó Szilvia neve akkor lett ismert, amikor 2001-ben ő lett a frissen alakult NOX együttes énekesnője. 

A zenekar óriási siker volt, általa országos ismertséget szerzett. 2005-ben még az Eurovíziós Dalfesztiválon is indultak. 2009-ben egy magánélet válság miatt Ausztráliába költözött, majd pár évvel később Angliába települt át.

Péter Szabó Szilvia bikiniben

Péter Szabó Szilvi 2014-ben ismerkedett meg Völgyesi Györggyel, aki nem más, mint a Unique együttesből ismert Völgyesi Gabi öccse. Szerelem volt első látásra, az énekesnő ezt nem is titkolta, még ebben az évben elárulta a nyilvánosságnak, mennyire boldogok együtt. 2016 novemberében megszületett kislányuk, aki a szépen hangzó Emma Viktória nevet kapta. 

A 39 éves sztár nagyon aktív az elmúlt években, 2020-ban szerepet vállalt a TV2 Sztárban Sztár című műsorában is. Az Instagram-oldalára szintén nagy hangsúlyt fektet, gyakran oszt meg a rajongóival szép pillanatokat az életéből. Márciusban azt is elárulta követőinek, hogy párjával elszöktek a világ szeme elől, meg sem álltak a mesébe illően szép mexikói tengerpartig. Az énekesnő ezúttal nem volt szégyenlős, még bikinis fotókon is pózolt a rajongóinak. 

A sztáranyuka fantasztikus formában van, a fekete strandruha és a pánt nélküli, szintén fekete bikini izgalmas párosítást alkotott. A nagyszerű látványt persze a követői sem hagyták szó nélkül. „Genetikai tökéletesség” , „Szépek szépe!”, „Szép a tengerpart… Tőled!” - írták a hozzászólásokban. 

peter-szabo-szilvi-bikini
Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvi odafigyel arra, mit eszik, amióta a 16:8-as diétát követi, se hisztaminintoleranciájára, se az inzulinproblémáira nincsenek tünetei. 

- Ez a 16:8-as IF diéta, amit hívnak időszakos vagy késleltetett böjtnek is: 16 órát nem eszel, nyolc órát eszel. Én este nyolckor vacsorázom, és délben eszem először. Amúgy sem szoktam reggelizni, amikor az inzulinrezisztenciám miatt rá voltam kényszerítve, akkor is úgy voltam vele, hogy „Muszáj? Nem akarom!”. Egyébként mindenhol azt olvastam, hogy az inzulinosoknak, cukorbetegeknek nagyon jó, mert 16 órát pihen a hasnyálmirigy - mesélte a Reggeliben 2021 júniusában.  

Hegyi Barbara bikiniben

Hegyi Barbara szerint a sport az egyetlen, ami meg tudja akadályozni az öregedést. Nyaranta a SUP-olásnak is hódol, ami az egész testet és az izomzatot átmozgatja, megdolgoztatja, szépen formálja az alakot. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője.

Ezt is szeretjük