Felismered Péter Szabó Szilvit smink nélkül? Nagyon más füstös szemfesték nélkül

Péter Szabó Szilvi külseje a NOX énekesnőjeként jellegzetes, a mai napig sokszor áll fonott hajjal, erős sminkben színpadra.

péter-szabó-szilvi-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Péter Szabó Szilvi 2022-ben ünnepli, hogy kereken két évtizede a színpadon van. Nagyon fiatalon, húszévesen csöppent a rivaldafénybe. A NOX együttessel pillanatok alatt a legsikeresebb előadók közt emlegették.

A zenekar a magyar népzenét ötvözte modern elemekkel. A hagyományos népi jegyek nem csak a dalok hangzásában jelentek meg, a videóklipek látványvilága és a tagok kinézete is ezt a hatást tükrözte.

Péter Szabó Szilvi smink nélkül

Péter Szabó Szilvi színpadi megjelenését bármikor fel tudjuk idézni: általában fonott hajjal és fekete szettekben láthattuk a fellépéseken és dalokhoz készült kisfilmekben. Az is jellegzetes volt, hogyan festették ki: drámai hatású sminkeket viselt, és a mai napig a füstös szemfestéket részesíti előnyben. 

péter-szabó-szilvi-smink-nélkül
Fotó: YouTube/Liluland

Az viszont kevésbé jelenik meg a lelki szemeink előtt, milyen az arca, ha nem fedi semmi. Így sem a képernyőn, sem az Instagramon nem láthatjuk sűrűn. A Liluland YouTube-csatornán nézhettük meg teljesen természetes valójában, a műsorban úgy állt a kamerák elé, hogy sem alapozó, sem szempillaspirál nem volt rajta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A 39 esztendős énekesnőről szakmai berkekben köztudott tény, hogy saját maga készíti el a különböző sminkeket a tévéfelvételek előtt. Nem azért döntött így, mert nem szereti, ha idegenek nyúlnak a bőréhez, egy balszerencsés eset miatt érkezik mindenhova kameraképes állapotban.

A 2000-es évek derekán az RTL Klub Reggeli Csak csajok című szegmensébe hívták meg Lilu mellé társműsorvezetőnek egy hétre. Gödöllőről kellett a műsor felvételére, a csatorna székházához mennie, ami bő másfél órás autóutat jelent.

- A legnagyobb csúcsban kellett mennem, mert ahogy vége lett a Reggelinek, kilenckor kezdődött a Csak csajok. Aznap az M3-ason és a Hungária körúton is baleset volt - emlékezett vissza a Makeup/Down vendégeként.

Sem előre, sem hátra nem mozdult a kocsisor, így három óra elteltével ért csak a stúdióba. A műsor adásidejének mindössze az utolsó öt percére futott be.

- Akkor megfogadtam, hogy valamennyi smink mindig legyen. Élő adásban alap, de ha felvételre megyek, akkor is teszek, mert nem tudhatom, hogy mennyire fogok beesni a stúdióba.

Péter Szabó Szilvia és más sztárok frizuraváltásai

Az elmúlt években Péter Szabó Szilvi hajszíne egyre világosabb lett, 2021 tavaszán pedig a hosszú fürtöknek is búcsút mondott. Képes összeállításunkban megnézheted, kik voltak azok a sztárhölgyek, akik 2021-ben új frizurát kértek a fodrászuknál.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük