Tolvai Reni smink nélkül sokszor jobban néz ki, mint kifestve: ez a kommentelők véleménye
Tolvai Reni a követői szerint természetesebb és fiatalosabb smink nélkül.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tolvai Reni szerei a dögös ruhákat, énekesnőként pedig kifejezetten merész és extravagáns darabokba bújik a fellépésein és a klipforgatásokon.

A színpadon és a tévében erőteljes sminkben láthatjuk, de magánemberként is szereti kifesteni magát. Ez a terület annyira érdekli, hogy 2021. július elsején büszkén újságolta követőinek, hogy több hónapos tanfolyam után Make-up Artist oklevelet szerzett.

Tolvai Reni smink nélküli arca

A 30 éves énekesnő néha ugyanakkor azt is megmutatja követőinek, milyen, ha egy leheletnyi festék sincs rajta. A mallorcai nyaralásáról is posztolt egy képet, amin semmi sem fedi az arcát, és egy törölközőbe burkolózik. A kommentelők jó része szerint smink nélkül az igazi, sokkal természetesebb és fiatalabb, csak egy-egy hozzászóló írta azt, hogy jobb, ha kifesti magát, mert úgy szoktuk meg, és sminkkel mindenki előnyösebben néz ki.

"Mennyire szebb vagy így, mint egy kislány!"

"Természetes, a legszebb, nekem így vagy az igazi!"

"Ez az igazi!!! Szerintem. Így nagyon szép vagy. Sokkal szebb!"

"Ne hallgass a rosszindulatú emberek véleményére, csodaszép vagy, így smink nélkül. Ez vagy te igazán" – olvasható a hozzászólásokban.

Képes összeállításunkban nemcsak Tolvai Renit nézheted meg smink nélkül, hanem olyan hazai sztárokat, akik imádják és használják a sminkpalettájukat, de néha megmutatják magukat természetes valójukban is.

Ezt is szeretjük