Megszólalt Peller Anna és Mariann édesanyja: mindkét lánya válófélben van

Peller Anna és Mariann édesanyja röviden reagált kisebbik lánya válásának hírére.

peller-anna-mariann-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Peller Anna és Lukács Miki bejelentése kedden délután mindenkit meglepett: a közösségi oldalukon tudatták, hogy elválnak

Tavaly október végén a színésznő-műsorvezető húga, Peller Mariann tudatta a közösségi oldalán, hogy kilép a házasságából

Peller Anna anyukája

A Peller lányok szülei mindkét vejükkel nagyon jó kapcsolatot ápoltak, Lukács Mikivel különösen szoros a viszonyuk, hiszen szomszédok. 

A Peller-lányok szüleikkel az Életünk története című műsor forgatásán.
A Peller-lányok szüleikkel az Életünk története című műsor forgatásán.
Fotó: RTL Klub/Bielik István

- Mi mindig a támaszai vagyunk a lányoknak, és most különösen nagy szükségük van ránk. Szeretetet, nyugalmat árasztunk feléjük, és továbbra is tisztelettel, megbecsüléssel fordulunk a családunk minden tagjához - szólalt meg szűkszavúan a Blikknek Peller Anna és Mariann édesanyja, Anna.

A cikk az ajánló után folytatódik

Peller Anna és Lukács Miki 2009 szeptemberében házasodtak össze, kislányuk, Annabella 2013 novemberében jött a világra, és szerettek volna neki egy testvért is. A külvilágnak nem mutattak semmit abból, hogy problémáik lennének a házasságukban, a kollégák és a barátok is közös oldalukra kitett videóból értesültek arról, hogy 13 és fél év után elválnak. 

- El fogunk válni, mert mindenkinek így lesz a legjobb. Nagyon szeretjük egymást, de körülbelül, mint a testvérek, ami csodálatos, viszont ahhoz még fiatalok vagyunk, hogy így éljük le az életünket - mondta a videóban Peller Anna, melyben arról is beszéltek Mikivel, hogy az elmúlt két évben sokat beszélgettek, párterápiára is jártak.

peller-anna-mariann
Fotó: RTL Klub/Bielik István

Peller Mariann tavaly október végén jelentette be, hogy 12 közös év után kilép a házasságából. Juni Györggyel 2012-ben házasodtak össze, első fiuk, Kornél 2013 januárjában született, a második, Szilveszter 2015 szeptemberében. A Blikknek a testvérek egy közeli ismerőse azt mesélte, Anna számára nagy támasz a húga, belőle merített erőt. 

- Mariann megmutatta számára is, ha valaki nem boldog egy házasságban, annak véget kell vetni. Ő - egyedülálló édesanyaként - közel negyvenévesen kezdett új életet, és megállja a helyét a mindennapokban.

Nézd meg Peller Annát barna hajjal!

Nem ő az egyetlen sztár, akit a megszokottól eltérő külsővel láthattunk a sorozatban. Képes összeállításunkban Peller Annán kívül, olyan hírességeket láthatsz, akik sokat változtak a Barátok köztben való szereplésük óta.

Ezt is szeretjük