Emlékszel Peller Annára barna hajjal? A Barátok köztben szerepelt évekkel ezelőtt
Sztárok, akik a Barátok köztben a megszokottól teljesen más külsővel szerepeltek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Peller Anna 2005-ben megszerezte diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán, csatlakozott az Operettszínházhoz, és kizárólag színésznőként tevékenykedett, valamint sokat szinkronizált.

Karrierje 2016-ban vett új fordulatot, amikor férjével, Lukács Mikivel megnyerték a Nyerő párost. Nemcsak a győzelemmel a zsebükben távozhattak, a közönség szeretetét is sikerült kivívniuk. Egy esztendővel később az RTL Klub úgy határozott, saját műsort ad a házaspárnak, ők lettek a megújult Reggeli műsorvezetői.

Peller Anna barna hajjal szerepelt a Barátok köztben

Bár azóta Mikike már távozott a produkcióból, feleségével a mai napig együtt ébredhetünk. Szőke hajával és poénos beszólásaival szinte régi ismerősként köszönthetjük az otthonainkban. Mivel annyira megszoktuk ezzel a külsővel, el sem tudnánk képzelni másképp, pedig amikor a Barátok köztben szerepelt, még nem így nézett ki: világosbarna hajjal játszotta el Juhász Gabi szerepét. 2011-ben vette át a karaktert Pető Fannitól, aki 1998-tól 1999-ig bújt a mentális problémákkal küszködő nő szerepébe.

Nem ő az egyetlen sztár, akit a megszokottól eltérő külsővel láthattunk a sorozatban. Képes összeállításunkban Peller Annán kívül, olyan hírességeket láthatsz, akik sokat változtak a Barátok köztben való szereplésük óta.

Ezt is szeretjük