Ő Pataky Attila gyönyörű felesége: a 23 év korkülönbséget Orsi mellett egyáltalán nem érzi

Pataky Attila szerint mindennap megdolgoznak egymásért.

pataky-attila-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Edda sztárja, Pataky Attila élete során háromszor nősült. Első feleségét, Pap Mártát még a gimnáziumban ismerte meg, ő a rockzenész Gergő nevű fiának édesanyja. 

Második feleségétől, Simon Beátától szintén született egy fia, Attila Csaba. Két válás után az énekes úgy érezte, nem neki való a házasság, nem akart többször megnősülni. Ekkor jött az életébe Nyikovics Orsolya. 

Pataky Attila házassága

Pataky Attila harmadik felesége, Orsi 23 évvel fiatalabb férjénél, ám a házaspár szerint ez soha nem okozott problémát. A nő korábban egyszerű Edda-rajongó volt, majd összebarátkozott a sztárral, később ebből lett nagy szerelem. Mindennek már 13 éve, ennyi ideje élnek boldog házasságban. 

Pataky Attila és Orsi elválaszthatatlanok.
Fotó: TV2/Mokka

Pataky Attila a TV2 Mokka című műsorában beszélt arról, úgy gondolja, az a titok, hogy ő tudatosan is Orsit akarja szeretni, nem mást, nem érdekli a csábítás. Hozzátette, az a legjobb, ha megmarad a felekben évek múltán a másiknak való tetszeni vágyás is. 

Pataky Attila és Orsi a Mokka egyik korábbi adásában.
Pataky Attila és Orsi a Mokka egyik korábbi adásában.
Fotó: TV2/Mokka

- Ami nagyon fontos, soha ne tekintsük egymást szekrénysornak. Nem jár, hogy ő van. Ezért tényleg mindennap megdolgozunk. Megdolgozunk azért, hogy tudjunk egymásnak lenni holnap, holnapután és azután is - mesélte a műsorban.

Pataky Attila és Orsi nagyon jól összeillenek.
Pataky Attila és Orsi nagyon jól összeillenek.
Fotó: TV2/Mokka

Pachmann Péter kérdésére válaszolva elmondta, Orsin már csak azért sem érződik a korkülönbség, mert egy igazi „öreg lélek”, aki sokat tapasztalt már. 

- Néhány megnyilvánulása olyan, mintha 120 éves lenne, vagy 130 vagy több ezer. Mi nagyon-nagyon jól kiegészítjük egymást, azt hiszem, és éljük a rock ’n’ rollt. 

Pataky Attila otthona

Pataky Attila egy négyszer öt méteres, lebetonozott miskolci udvarból indult, otthonát egy két és fél méteres kerítés választotta el a húsüzemtől. Az Edda énekese ma már gyönyörű, zöld környezetben él feleségével, Orsival. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük