Pataky Attila 47 éves fia kiköpött az apja: Gergő is zenészként keresi a kenyerét

Pataky Gergő nagyon jó viszonyt ápol édesapjával, akivel le sem tagadhatnák egymást.

pataky-attila-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pataky Attila két gyermek édesapja: Attila Csaba, vagyis Acsa 19 éves, Gergő pedig már felnőtt férfi, februárban ünnepelte 47. születésnapját. 

Az énekes a Hot! magazinnak mesélt nagyobbik gyermekével való kapcsolatáról, akivel a megszólalásig hasonlítanak egymásra, nemcsak külsőleg, hanem belsőleg is.

Pataky Attila fia

Pataky Attila büszke rá, hogy fia az ő jellemvonásait és tehetségét viszi tovább. Mivel hasonló a természetük, sokszor akadnak nézeteltéréseik, amelyeket mindig gyorsan rendeznek is.

- A robbanékonyságomat örökölte. Én jobban kordában tudom tartani a szenvedélyt és a dinamizmust hetven felé, Gergőben látom néha kitörni az én vehemenciámat. Vitáink vannak inkább, veszekedni egyszerűen nincs időnk, mert ha megsértődünk, akkor sokáig tart kibékülni, és egy hét múlva újra színpadra kell állni.

Pataky Gergő felnéz édesapjára, akinek a példáját követve döntött úgy, hogy a szenvedélyét, az éneklést választja.

- Az első perctől fogva megtisztelő érzés volt az, hogy Magyarország legismertebb zenekara frontemberének a fia vagyok, viszont volt három-négy év, amikor inkább a polgári munkámban, ötvösként, aranyművesként tevékenykedtem. Az egy kényelmes időszaknak tűnt, de nem szakadtam el teljesen a zenekartól, hétvégén is jártam koncertekre.

Nézd meg Kovács Áron gyermekeit is!

Kovács Áron a Család-barát című műsorban mutatta meg fia és lánya közös képét.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-kép: Facebook/Pataky Attila

Ezt is szeretjük