Harsányi Levente kislánya szőke hajú tünemény: Lillával együtt szerepeltek a tévében
Harsányi Levente és Lilla nyerte a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 3. évadának első részét.

harsányi-levente-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Január 2-ától elindult a Vigyázat, gyerekkel vagyok! harmadik évada. Rögtön az első adásban láthattunk olyan sztárcsemetéket, akik csak nagyon ritkán szerepelnek a nyilvánosság előtt. Harsányi Levente lányával próbált szerencsét a játékban, de fia is elkísérte őket, és szurkolt nekik a stúdióban.

A műsorvezető kisebbik gyermeke 2014 őszén látta meg a napvilágot. Lilla cserfes, tüneményes kisiskolásként versenyzett apukája oldalán.

Harsányi Levente lánya a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban

Összeszokott párosként meg sem álltak a győzelemig, ők szállhattak ringbe a főnyereményért, végül 700 ezer forintot nyertek.

Harsányi Levente lányával aratott győzelmet, fia, Nándi a stúdióban szurkolt nekik.
Harsányi Levente lányával aratott győzelmet, fia, Nándi a stúdióban szurkolt nekik.
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Ahogy azt a produkció első két évadában megszokhattuk, az új szezon is bővelkedett a sztárszülők vicces vagy kissé kínos szokásainak leleplezésében. Harsányi Leventéről Lilla például azt árulta el, ha veszít kedvenc csapata, a Barcelona, mindig hangosan ordibál a tévé előtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nemcsak megmosolyogtató pillanatokat tartogatott a műsor, érzelmes momentumok szintén akadtak. Az adás mindhárom hírességéről láthattunk egy rövid bejátszást, amely arról szólt, milyen kapcsolatot ápolnak a gyermekükkel. Harsányi Levente számára fia és lánya jelent mindent.

harsányi-2
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- Ahogy ő mondja, hogy szeretlek, apa, ahogy a nyakamba ugrik. A rengeteg közös élmény és érzés, tényleg ők a minden.

Lilla is mesélt az édesapjáról, elmondta, imádja, hogy nagyon vicces, és mindig arra törekszik, hogy a testvérével együtt jól érezzék magukat. A közös hobbikról is szót ejtett, együtt szoktak focizni, és a főzés is mindig csapatmunka.

Kasza Tibi lánya

Kasza Tibinek és feleségének, Darai Andreának 2018-ban született meg első gyermekük, aki a Lora Bella nevet kapta. A büszke apuka a Szerencsekerék műsorvezetőjeként árult el egy vicces esetet nagyobbik lányáról, aki imád főzőset játszani.

Cover-fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Ezt is szeretjük