Harsányi Levente kislánya szőke hajú tünemény: Lillával együtt szerepeltek a tévében

Harsányi Levente és Lilla nyerte a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 3. évadának első részét.

harsányi-levente-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Január 2-ától elindult a Vigyázat, gyerekkel vagyok! harmadik évada. Rögtön az első adásban láthattunk olyan sztárcsemetéket, akik csak nagyon ritkán szerepelnek a nyilvánosság előtt. Harsányi Levente lányával próbált szerencsét a játékban, de fia is elkísérte őket, és szurkolt nekik a stúdióban.

A műsorvezető kisebbik gyermeke 2014 őszén látta meg a napvilágot. Lilla cserfes, tüneményes kisiskolásként versenyzett apukája oldalán.

Harsányi Levente lánya a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban

Összeszokott párosként meg sem álltak a győzelemig, ők szállhattak ringbe a főnyereményért, végül 700 ezer forintot nyertek.

Harsányi Levente lányával aratott győzelmet, fia, Nándi a stúdióban szurkolt nekik.
Harsányi Levente lányával aratott győzelmet, fia, Nándi a stúdióban szurkolt nekik.
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Ahogy azt a produkció első két évadában megszokhattuk, az új szezon is bővelkedett a sztárszülők vicces vagy kissé kínos szokásainak leleplezésében. Harsányi Leventéről Lilla például azt árulta el, ha veszít kedvenc csapata, a Barcelona, mindig hangosan ordibál a tévé előtt.

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nemcsak megmosolyogtató pillanatokat tartogatott a műsor, érzelmes momentumok szintén akadtak. Az adás mindhárom hírességéről láthattunk egy rövid bejátszást, amely arról szólt, milyen kapcsolatot ápolnak a gyermekükkel. Harsányi Levente számára fia és lánya jelent mindent.

harsányi-2
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- Ahogy ő mondja, hogy szeretlek, apa, ahogy a nyakamba ugrik. A rengeteg közös élmény és érzés, tényleg ők a minden.

Lilla is mesélt az édesapjáról, elmondta, imádja, hogy nagyon vicces, és mindig arra törekszik, hogy a testvérével együtt jól érezzék magukat. A közös hobbikról is szót ejtett, együtt szoktak focizni, és a főzés is mindig csapatmunka.

Kasza Tibi lánya

Kasza Tibinek és feleségének, Darai Andreának 2018-ban született meg első gyermekük, aki a Lora Bella nevet kapta. A büszke apuka a Szerencsekerék műsorvezetőjeként árult el egy vicces esetet nagyobbik lányáról, aki imád főzőset játszani.

Kasza Tibi 4 éves kislányától elolvadsz: nagyon cuki, mit mesélt róla a műsorvezető

Kasza Tibi még ezt is megteszi kislánya, Lora Bella kedvéért.

Elolvasom

Cover-fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Ezt is szeretjük