Ritka fotón Kovács Áron gyerekei: a 16 éves Máté és a 9 éves Luca így ölelték egymást

Kovács Áron a Család-barát című műsorban mutatta meg fia és lánya közös képét.

kovács-áron-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kovács Áron gyerekeiről csak nagyon ritkán láthatunk közös fotót. Ugyan A Dal című műsorban 16 éves fiával állt színpadra, kilencesztendős lányát óvja a nyilvánosságtól. 

A színész-műsorvezető májusban kerek születésnapot ünnepelt, betöltötte az ötvenet. Ennek apropóján hívták meg a Család-barát című műsorba. 

Kovács Áron gyerekei

A beszélgetés fő témája a pályafutása, karrierje volt, de a vége felé a magánéletére is kitértek. Megható, mit mondott fiáról és lányáról, az pedig igazi különlegesség, hogy ölelkezős képet mutatott róluk.

kovács-áron-gyerekei
Fotó: Duna Televízió/Család-barát

- A gyerekeiben találja meg az ember azt, amiért érdemes mindennap fölkelni és küzdeni. Azt mondják, nincs olyan férfi, akit önmagában boldoggá tud tenni, hogy gyereke van, és felesége. Ennek az igazságát nem tudom, de értem, mit akar mondani, hogy egy férfinak van hivatása, és kell, hogy küldetése legyen, de szebb küldetést nem tudok a gyerekeknél - fejtette ki.

Máté és Luca előző házasságából születtek 2007-ben és 2014-ben. Márciusban derült ki, hogy ötvenévesen újra édesapa lesz, ekkor jelentette be, hogy fiatalabb párja, akit azóta már feleségül vett, első közös gyermeküket hordja a szíve alatt.

Nézd meg Kovács Áron fiatalabb párját menyasszonyként!

Kovács Áron párja, a 25 évvel fiatalabb Zsófi csodaszép, hófehér ruhás menyasszony volt a titkos esküvőn.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Duna Televízió/Család-barát

Ezt is szeretjük