Felismered Pataki Zitát? 23 évvel ezelőtt ennyire másképp nézett ki az RTL időjósa
Pataki Zitáról egy 1999-es felvétel került elő, alig ismertünk rá a meteorológusra.

pataki-zita-cover.png
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Miután Pataki Zita megszerezte a diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán, a miskolci televízió műsorvezetőjeként kezdett dolgozni, utána a Petőfi Rádió tudósítója volt. 1997-ben került az RTL-hez, nem sokkal Szellő István után. 

A 49 éves sztár rengeteget változott 1999 óta. Ezt tanúsítja az RTL Sztori exkluzív sorozatában megjelent régi videó, amelyben az időjárásjelentő még a híradó stúdiójában beszélt a várható időjárásról.  

Pataki Zita változása

A nosztalgikus videó az RTL archívumából került elő, amelyben Pataki Zita teljesen más arcát  láthatjuk. A tévés rövid, barna hajjal lépett be  D. Tóth Krisztáékhoz a stúdióba.

pataki-zita-1999-kep.png
Fotó: RTL

Ma már szőke a haja, és szemüveget hord. A ’90-es években még visszafogottabb kosztümöket viselt, manapság azonban lazább, nőiesebb ruhákat ad rá a stylist. 

Miután a 2021-es Nyerő Párosban szerepelt férjével, Szárnyas Attilával, rengeteg negatív kritikát kapott a kinézete és a ráncai miatt a kommentelőktől.

- Bántott, rosszul voltam, és el kellett mennem a saját pszichológusomhoz. Nehezen éltem meg ezt a fajta megítélést, megérintette a lelkemet, és helyre kellett raknom, hogy ez a mindennapokban később ne okozzon problémát - árulta el a Makeup/Down vendégeként. 

Gaál Noémi egykor és ma

Gaál Noémit 1997-ben, a TV2 indulásakor ismerte meg az ország, mint a kereskedelmi csatorna időjósa. 2016-ban közös megegyezéssel távozott, 2017 óta az ATV nézőit tájékoztatja a várható időjárásról. Sokáig vörös hajjal hódított, de már pár éve szőke tincsekkel láthatjuk a tévé képernyőjén. Egyvalami nem változott: ma is ugyanolyan gyönyörű, mint a kilencvenes évek végén a tévés debütálásakor.

Cover-fotó: 5 perc ötlet

Ezt is szeretjük