Pártai Lucia nagymama lett: először mutatta meg unokáját a meteorológus

Pártai Lucia és Aigner Szilárd lánya édesanya lett, megszületett az első gyermeke.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta Aigner Szilárd hat évvel ezelőtt elhunyt, felesége, Pártai Lucia és közös lányuk ritkán nyilatkozott, de a meteorológus most kivételt tett. 

A Best magazinnak elárulta, hogy nagymama lett. Aigner-Kovács Konrád András július 30-án született, és az anyai nagyapja iránti tiszteletből és szeretetből döntöttek úgy szülei, hogy vigye tovább az Aigner nevet is. 

Pártai Lucia nagymama lett

A baba születése előtt hónap mindig nehéz, 2016. június 4-én ünnepelték lányuk, Aigner Lucia 20., 5-án Aigner Szilárd 70. születésnapját, egy nappal később, 6-án pedig a népszerű meteorológus elhunyt. 

- Sajnálom, hogy Szilárd ezt nem érhette meg, imádná az unokáját, de biztos vagyok benne, onnan fentről lát minket, és örökre velünk is marad - mondta a hetilapnak Pártai Lucia. 

Az időjárásnak és a meteorológus nagymama tudásának a kis Konrád születésében is volt szerepe. Édesanyja július 27-re volt kiírva, és aggódott, miért nem született még meg a kisfia. Pártai Lucia ekkor megnézte az időjárási adatokat, és megállapította, hogy egy hosszabb melegfronti szakaszban vannak, de három nap múlva érkezik a hidegfront, vele együtt az erős görcshajlam is. Igaza lett. 

- Luciával együtt úgy gondoljuk, azt érezzük, hogy Szilárd, az édesapja velünk van - a lelkülete, az emlékképe mindenképpen. 

Gaál Noémi foglalkozása

Az 51 éves képernyős mindig fontosnak tartotta, hogy több lábon álljon, ezért lakóhelyén, Gödöllőn nyitott egy kisboltot, majd évekkel később egy újabbat, így ma már két üzletet vezet tévés karrierje mellett. 

Gaál Noémi a TV2 időjósa volt: most egy kisboltban a kassza mögé is beáll

Gaál Noémi rengeteget dolgozik, a televíziós munkája mellett két üzlete is van.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük