Ő Németh Lajos ritkán látott lánya: a 44 éves Mónika Finnországban él a családjával
Németh Lajos több mint egyéves kihagyás után találkozhatott újra a külföldön élő lányával és három unokájával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Lajost senkinek sem kell bemutatni Magyarországon. A TV2 nézői majd’ két évtizeden át tudhatták meg tőle, milyen idő várható. Ugyan hivatalosan 2016-ban nyugdíjba vonult, nem búcsúzott el teljesen a képernyőzéstől: egy-egy időjárás-jelentés erejéig a mai napig bejelentkezik a Mokkába.

Nem csak a tévézés terén maradt aktív, a közösségi médiában is igyekszik felzárkózni a fiatalabb generációhoz: jelen van az Instagramon, az oldalára viszonylag gyakran tölt fel friss fotókat. Ő azon hírességek csoportját erősíti, akik arra használják a platformot, hogy egy szeletet megmutassanak a magánéletükből: büszkén posztol a családtagjairól, feleségéről és unokáiról is közzétesz képeket.

Németh Lajos és ritkán látott lánya

A meteorológus kétszeres apuka és ötszörös nagypapa. Feleségével, Ágnessel 1977-ben tapasztalhatták meg először a szülői lét örömeit, ekkor jött a napvilágra lányuk, Mónika. Egy évvel később újra bővült a családjuk, fiuk, Balázs ekkor született meg. Annak ellenére, hogy az unokái körében gyakran láthatjuk, gyermekeivel ritkán áll össze fényképezkedni, karácsonykor azonban lányával sort kerítettek erre is.

Akik követik Németh Lajos oldalát, pontosan tudhatják, hogy 2021-ben különleges környezetben töltötte az ünnepeket. December 9-én repülőre szállt, és meg sem állt Finnországig. Nem találomra választotta ezt a helyszínt, Mónika lánya évek óta él itt a családjával. 

A koronavírus-járvány miatt az apa-lánya páros több mint egy évig nem találkozhatott személyesen, nem csoda, hogy hónapokkal az újraegyesülésük előtt elkezdték számolni a napokat. Az időjós azt is alig várta, hogy újra megölelhesse az unokáit: Fannyt, Lindát és Emilt. Fia esetében nagyobb szerencséje van, Balázs és két lánya, Emma Johanna és Berta csak 20 méterre laknak a nagyszülői háztól.

Oszvald Marika lánya

Oszvald Marika ugyan gyakori vendége a különböző tévéműsoroknak, a szeretteit nem sokszor mutatja meg a kamerák előtt. Egyetlen lányát sem látjuk sűrűn. Krisztina a táncos-komikus Hídvégi Miklóssal kötött házasságából született. Az anya-lánya páros ennyire hasonlít egymásra.

Ezt is szeretjük