Pataki Zita bikinire vetkőzött a Nyerő Párosban: ezért fakadt sírva utána

Pataki Zita kilépett a komfortzónájából, amikor a Nyerő Párosban bikinire vetkőzött az egyik feladatban, a villába menet sírva is fakadt a férjének.

pataki-zita-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a tavalyi Nyerő Párosban akkor kellett bikinire vagy fürdőruhára vetkőzniük az RTL Klub sztárpáros vetélkedőjében a nőknek, amikor szépségversenyt rendeztek Pusztazámoron, az idei adásban a zuhany alatt énekelve kellett így szerepelniük azt a dalt énekelve, amit a párjuk választott számukra. 

A férfiaknak eközben bikiniben vonagló nőket vetítettek le, és egy tekintetkövető eszközzel figyelték, hova kalandozik a szemük: ha a nőket bámulták, vagy a képernyőn kívülre néztek, a párjuk nyakába a zuhanykabinban hideg víz zúdult. Ezt azonban közvetlenül a játék előtt tudták meg, amikor a férfi versenyzők a téteket tették meg, a műsorvezető csak annyit árult el, az alapján döntsenek, mennyire állja meg a helyét szerintük a szerelmük a színpadon.

Pataki Zita megbánta, hogy bikinire vetkőzött

Soha engem nem láthattak fürdőruhában, és úgy éreztem, hogy teljesen kész vagyok ettől

- mondta a színfalak mögött Pataki Zita, akinek az R-Go Szeretlek is, meg nem is című számát kellett elénekelnie a zuhany alatt. 

Úgy döntött, teljes átéléssel, ösztönből cselekszik, de arra nem számított, hogy hideg víz is zúdul rá, arra sem emlékezett, hogy az első három versszakot elénekelte. A villába menet sírva is fakadt a férjének. Azt mondta, ő nem úgy nőtt fel, mint a mai fiatalok, Kulcsár Edina, Kárpáti Rebeka vagy Odett. 

- Én nem sminkeltem magam 13 éves koromban, köpenyben jártam iskolába. 32 éves voltam, amikor először miniszoknyát vettem föl. A nőiességem fokozatosan teljesedett ki. A nőies testem csak a férjemre tartozik. Ezt így érzem, így gondolom. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A női versenyzők a játék után a kertben beszélték át, ki hogyan élte meg a feladatot. Kárpáti Rebeka szerint Odett önbizalmának jót tett a feladat, főleg azok után, hogy előző nap csúnyán összevesztek párjával, veszélyzónások voltak (a döntetlen szavazatok után a jobban megtett tétjeikkel szerzett pénz alapján maradhattak a villában - a szerk.). 

Pataki Zita azt mondta a beszélgetés során, hogy egyrészt Odett egy fiatal, huszonéves nő, aki egy sorozatban szerepel, nem kellene, hogy önbizalomhiánya legyen, másrészt gondoljanak bele abba is, hogy vannak ketten, akiknek ez a feladat nem esett jól. 

pataki-zita-nyero-paros
Fotó: RTL Magyarország

- De most az önbizalmat egy kicsit tegyük félre. Az életemben soha, még hozzátok sem mentem oda. Ti levetkőztetek, és ugráltatok a medencébe, de én nem megyek oda. Nekem ez egy komfortzóna-átlépés volt, és a mellettem ülő Kingának is. Ne haragudjatok, de tényleg azt érzem, hogy nem az Odettnek volt ez nagy lépés, aki napok óta a medence partján ül a fiúk előtt, hanem egy olyan nőnek, aki nem vetkőzik le.

Kivonultok a kifutón, olyan a testetek majdnemhogy, mint egy árucikk, mert szépek vagytok, ez a feladatotok.

- A filmben, tök mindegy. Nekem nem - mondta ki őszintén véleményét Pataki Zita, aki mindezt nem sértésnek szánta, csak azt magyarázta, hogy másképp tekintenek a testükre.

Kulcsár Edina szerint Zita vehemensen mondott bántó dolgokat azokra, akik modellkedtek, szerepeltek már kifutón, és próbálta magát meggyőzni arról, hogy ezt nem kifejezetten neki címkézték. 

- Más a szint. Lehet, hogy 48 évesen semmi baja az önértékelésemnek, de az erkölcseim határát léptem át. Szerintem ezt nem kell magyarázni, hogy óriási különbség van, és azt láttam, hogy a lányok ezt egyáltalán nem értik - vallotta be a színfalak mögött az időjárás-jelentő. 

pataki-zita-es-ferje
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

Pataki Zita a Blikknek azt nyilatkozta, szerinte egy bizonyos kor fölött nem elegáns bikiniben állni a kamera előtt, és híradósként sem a legbölcsebb lépés. A játék során sérült az önazonossága, mert nem állt ki magáért. 

- Eszembe jutott, hogy nemet mondjak a feladatra, de ez egy szórakoztató játék, és én játszani nagyon szeretek. De egyébként sem adom fel egykönnyen, amibe belevágok, azt végig is viszem. Ha a szívembe nézek, nekem kellett volna nemet mondanom, de a munka felülbírálta a személyiségemet.

Kabát Peti ritkán látott fia

Bár 2021 őszén a Survivor után a Nyerő Páros játékmestereként is láthatjuk az RTL Klub képernyőjén, azt csak kevesen tudják Kabát Petiről, hogy van egy tinédzser fia, Kevin, aki október 24-én ünnepelte a 16. születésnapját, és aki apja nyomdokaiba lépett.

Ezt is szeretjük