Felnőtt a Megasztár cuki kislánya: a 22 éves Patai Anna dögös fotót posztolt

A 2010-es Megasztárban megismert Patai Anna szép, fiatal nővé érett.

patai-anna-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egykori gyereksztárból, Patai Annából először bájos kamasz, majd gyönyörű, fiatal nő vált. 

A tehetséges énekesnő csupán 11 éves kislány volt, amikor 2010-ben feltűnt a Megasztárban, ő lett a nézők egyik legnagyobb kedvence.  

Patai Anna a Megasztárban és ma

Patai Anna ma már 22 éves, felnőtt nő, aki énekesnőként és műsorvezetőként is sokat dolgozik. Mindezt annak köszönheti, hogy a tehetségkutató kapcsán sokan felfigyeltek tehetségére, így szépen ívelt felfelé a karrierje. 

 Az elmúlt időszakban egyre kiforrottabbá vált saját stílusa, nőiesebb, vagányabb lett. Ennek ellenére sikerült alaposan meglepnie a rajongóit, amikor minden eddiginél merészebb képet posztolt. 

A fotón kiengedett fekete hajjal, fekete, merészen kivágott felsőben, orrkarikával mutatta meg magát, ezzel pedig sokakat levett a lábukról. Hiába azonban az udvarlók hada, a fiatal énekesnő szíve foglalt, évek óta boldog párkapcsolatban él egykori iskolatársával, Bencével. 

Csobot Adél a Megasztár 5-ben

Nagyon fiatalon, mindössze 18 évesen robbant be a köztudatba az X-Faktor harmadik évadával, de 2010-ben indult a Megasztár ötödik szériájában is, ahol bejutott a legjobb száz versenyző közé. Nem meglepő, ha sokaknak nem ugrik be innen, hiszen 16 évesen nagyon másképp nézett ki. 

Cover-fotó: TV2/Megasztár - YouTube

Ezt is szeretjük