Ő Patai Anna szerelme már 7 éve: a jóképű Bence a tenyerén hordozza a 22 éves énekesnőt
Patai Anna már hosszú évek óta szerelmes, párja, Bence az iskolatársa volt.

patai anna régen cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Patai Anna gyereksztárból vonzó, felnőtt nő lett, akire hét évvel ezelőtt talált rá a szerelem, és párjával a mai napig imádják egymást. 

Cuki, 11 éves kislány volt, amikor 2010-ben, a TV2 Megasztár című műsorának köszönhetően megismerte az ország. Ma már 22 éves nő, aki énekesnőként és műsorvezetőként is dolgozik.

Patai Anna párja, Bence

Patai Anna fiatal kora ellenére már nagyon komoly sikereket tudhat maga mögött, a tehetségkutató után színházi felkéréseket kapott, valamint sorra mutatta be a saját dalait. 2012-ben, 13 éves korában könyv jelen meg róla, Patai Anna - Álmok útján címmel, amit Gregori Erzsébet írt. 

2014-ben egy Japánban megrendezett nemzetközi énekverseny második helyezettje lett, egy évvel később újra elindult, ekkor pedig első helyen végzett. Első albuma, a Szívemből 2016-ban jelent meg. 

Patai Anna a magánéletben is sikeres, 2015-ben lett először szerelmes, egy iskolatársával, Bencével jöttek össze, azóta jóban-rosszban kitartanak egymás mellett. A fiút nagyon hamar bemutatta a szüleinek, ami miatt izgult kicsit, de minden jól sült el. Patai Anna párja mára családtag náluk. 

- Szerintem természetes, hogy izgultam, szerintem minden lány hasonlóan érez, amikor az első barátját hazaviszi bemutatni. Szerettem volna, hogy a szü­leim is kedveljék a barátomat, és szerencsére ezzel nem is volt baj. Mindenki jól vette az akadályokat - mesélte 2016 elején a Blikknek

Patai Anna és Bence az elmúlt években számos, egy életre meghatározó élményt szereztek együtt, leérettségiztek, a szalagavatón együtt keringőztek, moziban és állatkertben randiztak. Focimeccsen is jártak, hiszen a fiatalember nagyon kedveli a labdarúgást. 

Így néz ki most Utasi Árpi

Utasi Árpi mindössze 14 éves volt, amikor a tévénézők megismerték az RTL Klub különleges tehetségkutatójában. A Csillag Születikben nemcsak énekesek és zenészek, hanem vers- és prózamondók, táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták és bűvészek is megmutatták a tehetségüket.

Cover-fotó: TV2/Megasztár

Ezt is szeretjük