A Megasztár cuki gyereksztárja volt: a 22 éves Patai Annából műsorvezető lett

Patai Anna továbbra is dolgozik új dalokon, nem fordít hátat az éneklésnek, de régi vágya volt az is, hogy műsort vezethessen.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Patai Anna tízéves kislányként mutatkozott be a 2010 májusában indult Megasztárban, és a félidejénél tartott a TV2 tehetségkutatójának ötödik szériája, amikor a 11. születésnapját ünnepelte az év augusztusában.  

Végül a nyolcadik helyen végzett. 2014-ben egy Japánban megrendezett nemzetközi énekversenyen a második lett, egy évvel később pedig győzött. Nemcsak énekesnő, színésznőként is kipróbálta magát (Törőcsik Marival játszhatott együtt), az év elején pedig egy régi álma vált valóra: műsorvezetőként mutatkozott be.

Patai Anna műsorvezető lett

Az immár 22 éves énekesnő 2022. január 3-tól hazánk egyetlen roma rádiója, a 100.3 frekvencián hallható Rádió Dikh műsorvezetőjeként hallható. 

- Minden hétköznap reggel kilenctől leszünk adásban Kovács A. Mátéval és Báróval. Szerintem jó hármas fogat lesz a miénk, igaz, Mátéval nem ismertük egymást korábbról, de hamar megtaláltuk a közös hangot. Báróval pedig együtt indultunk a Megasztárban, így félszavakból is megértjük egymást - árulta el. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A fiatal tehetség az énekesnői karrierjét sem jegeli, a zenei pályája mellett párhuzamosan szeretné építeni műsorvezetőit is. 

- A műsorvezetés mellett ugyanúgy dolgozom tovább zeneileg. Hamarosan megjelenik a lemezem, amelyen tíz magyar dalt hallhatnak majd. Most már a dalszövegírásból is aktívan kiveszem a részem, ezek a dalok ezért is különlegesek, mert én dolgoztam a szövegen is - tette hozzá a Fekete Kávé műsorvezetője.

Nem Patai Anna az egyetlen fiatal titán a Rádió Dikh műsorvezetői között: minden hétköznap délután háromtól Bódi Guszti unokája, Bódi Csabi fia, a húszéves Bódi Csabi Junior ragadja magához a mikrofont, hogy teljesítse a hallgatók kéréseit. 

- A kívánságműsor vezetése nagy öröm számomra, mert interaktív, tele van érzelmekkel. Alig várom, hogy teljesíthessem a hallgatók zenei kívánságait, és segítsek szebbé, jobbá, vidámabbá varázsolni a napjukat a kedvenc zenéik lejátszásával - mondta az ifjabb Bódi Csaba.

A fiatalember sokat tanult a nagyapjától és az édesapjától, a családja pedig rendkívül büszke rá, örülnek a sikereinek. 

- Biztatnak és drukkolnak, hogy a saját utamat járjam, ez pedig nagyon jó érzés - árulta el a BódikhívánságShow műsorvezetője. 

Az X-Faktor mentorai akkor és most 

Hazánkba 2010-ben érkezett meg az X-Faktor, amelynek a jubileumi, tizedik évada 2021-ben került adásba. Az első évad egyik mentora Toldy Mária táncdalénekesnő és id. Malek Miklós Erkel Ferenc-díjas karmester fia, a zenei producer Malek Miklós lett. Három évadon keresztül szerepelt az RTL Klub műsorában, majd úgy döntött, visszamegy a tengerentúlra. Nem ő az egyetlen a mentorok közül, aki másképp fest napjainkban, mint annak idején. Képes összeállításunkban mutatjuk az X-Faktor ítészeinek akkor és most fotóit.

Ezt is szeretjük