Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora: 46 éves korára ennyit változott
Képeken azok a mentorok, akik sokat változtak a magyarországi X-Faktor első évada óta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A brit televíziós producer, Simon Cowell 2004-ben valósította meg az álmát, ekkor indította hódító útjára a The X-Factor elnevezésű produkciót, amellyel az volt a célja, hogy új, ismeretlen tehetségekre bukkanjon. A formátum először az Egyesült Királyságot hódította meg, majd szerte a világon a képernyő elé ültette a közönséget. Hazánkba 2010-ben érkezett meg X-Faktor címmel, azóta évről évre a legnépszerűbb tehetségkutatók egyike.

Mivel az első szezon még teljesen ismeretlen volt a nézők számára, az egész ország lázban égett, hogy megtudja, kik lesznek a műsorvezetői, valamint kik foglalnak majd helyet a zsűripult mögött. A készítők tudták, hogyan fokozzák az izgalmakat, szépen sorban fedték fel az ítészek kilétét. 

Az X-Faktor mentorai akkor és most 

A negyedik mentor Toldy Mária táncdalénekesnő és id. Malek Miklós Erkel Ferenc-díjas karmester fia, a zenei producer Malek Miklós lett. Az akkor 35 éves zenei szakember csak a tehetségkutató kedvéért tért haza Amerikából, ahol addig tevékenykedett.

Három évadon keresztül szerepelt az RTL Klub műsorában, majd úgy döntött, visszamegy a tengerentúlra. Manapság csak nagyon ritkán mutatja meg magát a hazai csatornák képernyőjén, 2021 szeptemberében a jubileumi szezon alkalmából készült X-Faktor sztoriban láthattuk újra, ahol a nosztalgiázás mellett azt is elmondta, mennyire örül, hogy annak idején igent mondott a készítők felkérésére.

- Nagyon jó látni, hogy hány sztár jött ki ebből a műsorból, hiszen erre biztattam a mentoráltakat, hogy higgyenek magukban, mert az emberek látni és érezni fogják, hogy erre a szakmára hivatottak, és meg fogják találni a saját hangjukat!

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma a rajongói leginkább az Instagram-oldalán keresztül kaphatnak bepillantást a mindennapjaiba. Friss képein jól látszik, sokat változott az elmúlt 11 esztendőben, a haja már deresedik, ami csak még sármosabbá teszi. Nem ő az egyetlen a mentorok közül, aki másképp fest napjainkban, mint annak idején. Képes összeállításunkban mutatjuk az X-Faktor ítészeinek akkor és most fotóit.

Ezt is szeretjük