Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora: 46 éves korára ennyit változott

Képeken azok a mentorok, akik sokat változtak a magyarországi X-Faktor első évada óta.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A brit televíziós producer, Simon Cowell 2004-ben valósította meg az álmát, ekkor indította hódító útjára a The X-Factor elnevezésű produkciót, amellyel az volt a célja, hogy új, ismeretlen tehetségekre bukkanjon. A formátum először az Egyesült Királyságot hódította meg, majd szerte a világon a képernyő elé ültette a közönséget. Hazánkba 2010-ben érkezett meg X-Faktor címmel, azóta évről évre a legnépszerűbb tehetségkutatók egyike.

Mivel az első szezon még teljesen ismeretlen volt a nézők számára, az egész ország lázban égett, hogy megtudja, kik lesznek a műsorvezetői, valamint kik foglalnak majd helyet a zsűripult mögött. A készítők tudták, hogyan fokozzák az izgalmakat, szépen sorban fedték fel az ítészek kilétét. 

Az X-Faktor mentorai akkor és most 

A negyedik mentor Toldy Mária táncdalénekesnő és id. Malek Miklós Erkel Ferenc-díjas karmester fia, a zenei producer Malek Miklós lett. Az akkor 35 éves zenei szakember csak a tehetségkutató kedvéért tért haza Amerikából, ahol addig tevékenykedett.

Három évadon keresztül szerepelt az RTL Klub műsorában, majd úgy döntött, visszamegy a tengerentúlra. Manapság csak nagyon ritkán mutatja meg magát a hazai csatornák képernyőjén, 2021 szeptemberében a jubileumi szezon alkalmából készült X-Faktor sztoriban láthattuk újra, ahol a nosztalgiázás mellett azt is elmondta, mennyire örül, hogy annak idején igent mondott a készítők felkérésére.

- Nagyon jó látni, hogy hány sztár jött ki ebből a műsorból, hiszen erre biztattam a mentoráltakat, hogy higgyenek magukban, mert az emberek látni és érezni fogják, hogy erre a szakmára hivatottak, és meg fogják találni a saját hangjukat!

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ma a rajongói leginkább az Instagram-oldalán keresztül kaphatnak bepillantást a mindennapjaiba. Friss képein jól látszik, sokat változott az elmúlt 11 esztendőben, a haja már deresedik, ami csak még sármosabbá teszi. Nem ő az egyetlen a mentorok közül, aki másképp fest napjainkban, mint annak idején. Képes összeállításunkban mutatjuk az X-Faktor ítészeinek akkor és most fotóit.

Ezt is szeretjük