Pásztor Anna ritkán látott gyermekei: cuki fotón mutatta meg Benjit és Zoét
Pásztor Anna szerint gyerekei megnyerték vele az ötös lottót.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna a TV2 Dancing with the Stars című produkciójában hétről hétre lenyűgöz mindenkit. Személyisége lépéseiben is megmutatkozik, épp olyan őszintén tárja ki a lelkét a műsorban, mint amilyen szókimondó az életben. 

Amennyire nyitott a színpadon, annyira óvja magánéletét, gyerekeit is csak nagyon ritkán mutatja meg.

Pásztor Anna gyerekei

Kétgyermekes édesanyának mondhatja magát: negyvenévesen tapasztalta meg először az anyaság örömeit. Kisfiát, Benjit 2013 novemberében hozta a világra, lányát, Zoét pedig 2016 januárjában. Csemetéit leginkább csak jeles napokon, például születésnapjuk alkalmából készült képeken mutatta meg a közösségi médiában. Ezek a fotók mindig osztatlan sikert arattak követői körében. Most a Story magazinnal tett kivételt: irtó cuki felvételen láthattuk, hogy milyen nagyot nőttek.

Az Anna and the Barbies énekesnőjeként sokan a rock and roll nagyasszonyaként tartják számon hazánkban, ám a kemény rockerkülső vajszívet takar.

- Szülőként kenyérre lehet kenni. Csak akkor vagyok szigorú, ha úgy érzem, hogy veszélyben a gyerekek testi épsége, mondjuk, az utcán, a zebrán. Ők is érzik, ok nélkül nem szidom le őket, testi fenyítésről pedig szó sem lehet - mesélte a lapnak.

Szerinte csemetéi megnyerték vele a lottó ötöst, a sztáranyuka nem köti gúzsba őket, sőt a legkülönfélébb formákban ad teret a kreativitásuknak.

- Múltkor például odafordult hozzám a kislányom, hogy szeretné kipróbálni a filctollat a kádban. Zsigerből rávágtam volna, hogy nem. De aztán a fejemhez kaptam: tulajdonképpen miért is ne engedném meg? Ha nem teszünk kárt a világban, akkor miért ne kísérletezhetnénk?

Kiss Ramóna kisfia

Kiss Ramóna kisfiának szája mindig fülig ér. Ha végignézegetjük a Noéról készült képeket, biztosan ránk ragad a boldogsága. Képes összeállításunkban mutatjuk Kiss Ramóna és Lékai Máté kisfiának legédesebb fotóit.

Ezt is szeretjük