Papp Gergő egy 20 évvel fiatalabb nőbe habarodott bele: a tévében szúrta ki magának

Papp Gergő és 24 évvel fiatalabb párja fél évvel ezelőtt szakítottak. A Reggeli műsorvezetője és új kiszemeltje között is nagy a korkülönbség.

Papp Gergő új szerelem
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Papp Gergő és felesége, Judit 17 év együtt töltött idő után 2020-ban váltak külön egymástól. A szakítás után az új szerelem mindkettejükre hamar rátalált: a Reggeli műsorvezetője egy nála 24 évvel fiatalabb énekesnőben lelt új párra.

2022 telén kezdtek felröppenni a pletykák arról, hogy a páros szakíthatott, ám mostanáig egyik fél sem erősítette meg, valóban elváltak-e egymástól az útjaik.

Papp Gergő új szerelem

Papp Gergő Kadarkai Endre Nemek Igenje című műsorában beszélt először arról, hogy arculcsapásként érte, amikor fél évvel ezelőtt felbomlott a kapcsolatuk. Elárulta, magány van benne, vágyik egy társra, ő az a típus, aki szeret alkalmazkodni, nem ragaszkodik a függetlenséghez.

papp-gergő
Fotó: YouTube/Kadarkai Endre

Mindehhez már ki is szemelte az ideális partnert. A húsz évvel fiatalabb hölgyet, akit el tudna képzelni új párjának, a tévében szúrta ki.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Plátói a dolog, megláttam a tévében. Pont azt éreztem, mint anno Sophie Marceau esetében, akit megláttam a moziban anno, és villámcsapásként ért. Nagyon furcsa ismerkedési fázisban vagyunk. Van egy elég markáns korkülönbség, amit én nem érzékelek, csak tudom, hogy a társadalom állandóan érezteti. Visszafelé húsz év.

papp gergő 2
Fotó: RTL Magyarország

Azután, hogy a műsor elérhetővé vált a YouTube-on, a Blikk felkereste a tévést. Az adást egy hónapja vették fel, így felmerült a kérdés, történt-e előrelépés az udvarlás terén.

- A hölgy, akiről beszéltem, a művészvilágban ismert ember. Nagyon sokat beszélünk, közös programokat szervezünk, jól érezzük magunkat egymás társaságában. De úgy érzem, hogy jelenleg az ő érzelmei nem egyeznek az én érzéseimmel. Jelenleg csak kötetlenül jól érezzük magunkat egymás társaságában.

Csuti új párja bikiniben

Csuti nemrég messzebbre és hosszabb időre utazott el új párjával: Dominikára repültek, innen posztolta az Insta-storyjába a közös képet, amin Bianka egy szexi, fekete bikinit visel. 

Csuti 26 éves párja bikinis bombázó: Biankát először mutatta meg

Csuti és új barátnője Dominikára utaztak nyaralni, onnan posztolta az Insta-storyjába a közös képet.

Elolvasom
Ezt is szeretjük