Papp Gergő elszerette Marsi Anikót Batiz Andrástól: össze is verekedtek miatta

Papp Gergő mindent megtett a szerelemért, Marsi Anikó szíve végül az övé lett.

papp-gergo-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Papp Gergő 2014-ben árulta el a Super TV2 Nanee! című műsorában, hogy évekkel ezelőtt Marsi Anikó kegyeiért összeverekedett egyik kollégájával. 

A Pimaszúrnak is nevezett tévés a Sorok között Lutter Imrével című műsor forgatásán idézett fel egy kellemetlen esetet, amely szintén az előbb említett szerelmi háromszöghöz kapcsolódott. 

Papp Gergő verekedett Marsi Anikóért

Ahogyan már korábban megírtuk, Papp Gergő sok évvel ezelőtt összetűzésbe keveredett egyik munkatársával, Batiz Andrással.

papp-gergo-kep4
Fotó: RTL/Sárosi Zoltán

- Kíváncsi voltam, fiatal, tudni akartam, milyen az, ha valakivel összeugrok a kukák között hajnalban a ház előtt. Ez olyan pasis dolog volt.

Lutter Imre műsorában mesélt arról is, hogy a kettejük között létrejött ellentét tárgya egyértelműen Marsi Anikó volt, aki később Batiz András helyett őt választotta. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Papp Gergő kellemetlen emlékeket őriz arról a napról, amikor Zámbó Jimmy meghalt, és neki azonnal a helyszínre kellett mennie, hogy élőben bejelentkezzen. Aznap Batiz András volt a stúdióban lévő műsorvezető, és sokan úgy gondolták, Batiz ezen az emlékezetes estén fog elégtételt venni Marsi Anikó miatt Papp Gergőn. 

papp-gergo-kepe2
Fotó: YouTube/Sorok között Lutter Imrével

Az RTL sztárja akkor úgy érezte, hogy szándékosan nehezíti meg adás közben a munkáját kollégája, aki a szerelmi csalódás miatt neheztelt rá.

- Gergő, jöttek-e vidékről a gyászolók? Mondom, nem tudom, András. Hányan vannak a helyszínen? Mondom, nem számoltam. Jó. A család ott van-e a házban, lejönnek-e esetleg találkozni a gyászoló tömeggel. Egy marha hülye szót használtam, nem azt mondtam, hogy nem jön le a család a házból, hogy fogadja a részvétnyilvánításokat, hanem hogy nem jön le a család, hogy fogadja a jókívánságokat - idézte szavait a Sorok között Lutter Imrével című műsorból a Blikk.

Papp Gergő barátnői

2023 januárjától a Reggeli egy új szegmenssel gazdagodott: minden adásban van egy vita, amelyben egy, a közéletben sokszor felmerülő problémát járnak körbe szakértőkkel és hírességekkel. A február 13-i adás során a férfi és a női sofőrök közti különbségeket boncolgatták. Papp Gergő elárulta az adásban, hogy miért veszítette el több barátnőjét is az évek során.

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük