Pápai Jocira rá sem ismerni: így nézett ki a 2004-es Megasztárban
Pápai Joci 23 évesen kopasz fejjel tűnt fel a tehetségkutatóban.

pápai-joci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pápai Joci nevét ma már mindenki ismeri hazánkban: dalai a slágerlisták élére törnek, koncertjeire rengetegen váltanak jegyet, és a show-műsorok készítői is rendszeresen megtalálják felkéréseikkel. Olyan produkciókban szerepelt az elmúlt években, mint a Sztárban Sztár, a Nicsak, ki vagyok? - A rejtélyek színpada, 2021 őszén pedig immár második alkalommal erősíti a Sztárban Sztár leszek! zsűrijét.

Az 1981-ben született énekes mindössze négyéves volt, amikor megismerkedett a zenével: ekkor fogott először gitárt a kezében, amelyen bátyja tanította játszani. Akkor és ott eldőlt a sorsa, elhatározta, hogy zenészként lesz sikeres.

Pápai Joci 23 évesen így nézett ki a Megasztárban

A nagyközönség a 2004-es Megasztárban láthatta először. Nem csoda, ha sokaknak nem is rémlik, hogyan teljesített a tehetségkutatóban, hiszen akkor még teljesen máshogy festett: kopaszon, Pápai József néven állt a válogató színpadára.

Annak ellenére, hogy nem sikerült bejutnia a legjobb 12 közé, a produkció megadta a kezdő löketet a zenei karrierje felépítéséhez. 2005-ben kiadta az első önálló nagylemezét Vigaszdíj címen. Bár a korongon található Ne nézz így rám című szerzemény sikert aratott, az énekes ekkor még nem tudta megvetni a lábát a szórakoztatóiparban. 

A kezdeti sikereket sok visszautasítás követte, az előadó 2016-ra teljesen elvesztette az önmagába vetett hitét: mielőtt megírta azt a dalt, amellyel sikerült kijutnia az Eurovíziós Dalfesztiválra, már ott tartott, hogy abbahagyja a zenélést.

- Mielőtt megírtam az Origót, azt mondtam a feleségemnek, hogy ezt a dalt még kiadom, és ha ez sem jön be, akkor megpróbálok egy olyan helyet találni, ahol boldog tudok lenni, és beteljesedem, ahol nem mindig a kudarc vár. Megbeszéltem az egyik barátommal, akinek van egy étterme, hogy ha ez a dal nem lesz siker, akkor valószínűleg jövök hozzá dolgozni - mesélte a Tények Pluszban 2021 szeptemberében.

Pápai Joci felesége

Pápai Joci és felesége másfél év után, 2004-ben kötötte össze az életét, azóta kétgyermekes szülők lettek: Hanna lányuk 2005-ben, Zalán fiuk 2011-ben született. Bár saját bevallásuk szerint gyakran megkapják, hogy külsőre nem illenek össze, a 17 év, ami a hátuk mögött van, bizonyítja, az ellentétek vonzzák egymást. Képeken mutatjuk, milyen szép nő Anita.

Ezt is szeretjük