Majka 5 éves kisfia tarolt a Sztárban Sztár leszek! színpadán: Olivértől elolvadt mindenki

Majka arcáról sütött az apai büszkeség, amikor kisebbik fiát, Olivért tapsivart fogadta a Sztárban Sztár leszek! színpadán.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Míg a Sztárban Sztár hat évadán keresztül hazai könnyűzenei előadók alakultak át nemzetközi, illetve hazai előadókká, zenészekké azok dalait előadva, a 2019 őszén elindult Sztárban Sztár leszek! című saját fejlesztésű formátumában a tehetségkutatókhoz hasonlóan civilek szerepeltek.

2020-ban a Sztárban Sztár hetedik évada szórakoztatta a nézőket, 2021. szeptember 4-én, szombaton viszont visszatér a Sztárban Sztár leszek!

Majka kisfia a Sztárban Sztár leszek! színpadán

A zsűrit az első évadban a Sztárban Sztár négy korábbi versenyzője alkotta: Bereczki Zoltán (2013 győztes), Horváth Tamás (2017 győztes), Tóth Gabi (2015 döntős) és Pápai Joci (2017 döntős). A második évadban viszont a mesterek fele lecserélődött, Tóth Gabi és Pápai Joci mellett Köllő Babett és Majka ül a mesterek székébe. 

majka-sztarban-sztar-leszek
Fotó: TV2

Az utóbbi igencsak meglepődött, amikor a színpadra az egyik technikus a kisebbik fiát, az ötéves Olivért kísérte fel azzal, hogy: bemutatom az utódom. A nézők hamarabb csekkolták, mi történik, mint a 42 éves sztár, aki éppen a közönséggel szelfizett, és a tapsviharra kapta fel a fejét. 

- Figyelj, ő a kedvencem. Mi forma ez a gyerek, mekkora zsivány? Megzabálom! - mondta Tóth Gabi. 

- Nagyon cuki! - olvadozott Köllő Babett is. 

majka-batch
Fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Majka arcán látszott, mennyire elérzékenyült, sütött róla az apai büszkeség, amikor Olivér azt kiáltotta, "Ováció!", majd azt, hogy "Apa, szedd össze magad!, végül pedig "Kérek egy hangos tapsot!"

- Milyen cuki itt, mi? Este meg, amikor tolja, hogy "Ááááááá!" - szúrta oda a végén Majka.  

Majka lángosozó kisebbik fia, Olivér

A zenész és műsorvezető nagyobbik fia, Marián kilencesztendős, a kisebbik, Olivér pedig idén áprilisban lett öt. A cuki csemetékről gyakorta láthatunk édesapjuk Instagram-oldalán imádni való fotókat, amelyek elárulják, hogy a fiúknak nem kell a szomszédba menniük, ha viccelődésről van szó. 

Ezt is szeretjük