Pápai Joci ölelkezős képen gyönyörű feleségével: 18 éve házasok Anitával

Pápai Joci és felesége friss fotóját imádjuk. Sokat tesznek a kiegyensúlyozott házasságért.

Pápai Joci és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Pápai Joci és felesége ölelkezős képéről a harmónia szó jut eszünkbe – Anitával 18 éve tartó házasságuk alatt sok hullámvölgyet megéltek, de jóban és rosszban is kitartottak egymás mellett.

Az énekesről köztudott, azt megelőzően, hogy 2017-ben az Origo című slágerével a csúcsra tört, sokat küszködött. 

Pápai Joci és felesége

Lelkileg és anyagilag is mélypontra jutott. Azt, hogy nem adta fel, nemcsak saját magának, hanem élete párjának is köszönheti. Szerinte sokan már rég civil munkát vállaltak volna a sok elutasítás után, de az, hogy Anita hitt benne, erőt adott neki, hogy ne adja fel a próbálkozást.

Közel 20 esztendeje házasok, két gyermekük született. Ha valahol megjelennek, mindig sugárzik róluk, hogy egységet alkotnak, ennek ellenére Pápai Joci azt mondta a Meglepetés magazinnak, a jó párkapcsolat receptjét a mai napig kutatja.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- A humor, a jókedv például nagyon fontos. Mögöttünk nagy küzdelem áll, nem akarok álszent lenni,

sosem voltam kifogástalan férj.

- Úgy gondolom, azon, hogy egy párkapcsolat tartósan megmaradjon, rengeteget kell melózni.

Szerinte sokan ott rontják el, hogy egy idő után magától értetődőnek veszik, hogy a párjuk ott van mellettük, pedig fontos életben tartani a romantika tüzét.

- Igenis ki kell vagy legalábbis ki kéne szakítani a hétköznapokból közös időt, különben szétesik a kapcsolat. A házasságok rettenetesen törékenyek, vigyázni kell rájuk. Mindig érdeklődni, támogatni egymást, és együtt menni előre.

Nézd meg Pápai Joci felesége dögös szettjét is!

Pápai Jocit és feleségét csak ritkán láthatjuk közös fotókon. Nem árasztja el az Instagram-oldalát a képeivel, így ha nagy ritkán közzétesz olyan posztot, amelyen élete párja is szerepel, sokan meglepődnek, milyen csinos, dögös nő Anita.

Pápai Joci felesége szexi, szőke nő: Anita ilyen dögös ruhába bújt

Pápai Jocit és feleségét csak ritkán láthatjuk közös képeken. Anita minden alkalommal bebizonyítja, hogy milyen stílusos.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük