Majka káromkodva akadt ki: Dundika ezt vágta a fejéhez veszekedéskor

Majka a Zsákbamacskában elárulta, mivel tudja a legjobban kiakasztani felesége.

Majka és Dundika veszekedése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Majka és felesége, Majoros Hajnalka, ismertebb nevén Dundika már több mint 12 éve szeretik egymást. A szerelmesek 2021-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Két fiuk, Marián és Olivér a szemük fényei. Marián 2011-ben, Olivér 2016-ban látta meg a napvilágot.

A TV2-n futó Zsákbamacska műsornak Majka a műsorvezetője Pápai Jocival az oldalán. Barátjával előszeretettel osztanak meg pikáns vagy éppen ciki sztorikat a magánéletükről. A rapper elárulta, mivel tudja felesége igazán kihozni a sodrából.

Majka és Dundika veszekedése

Mint minden kapcsolatban, Majka és Dundika is veszekednek néha. A Blikk szúrta ki, mi az, amivel a zenészt felesége igazán az őrületbe tudja kergetni.

majka-zsakbamacska-kep
Fotó: TV2/Zsákbamacska

- Hú, de kivagyok ettől, mikor a Hajnival veszekszünk, és ezt mondja nekem: nem is ismersz! Hát hogy a ***-ba ne ismernélek, amikor 14 éve veled élek.

Nézd meg Dundikát égszínkék ruhában!

Egy, a szőkeség által viselt kreáció akkora sikert aratott, hogy az Instagramon közzétett kép alatt sokan azt kérdezték, hol kaphatnak hasonlót.

Dundika égszínkék ruhában esküvőzött a Seychelle-szigeteken: mindenki ilyet akar

Majka és felesége egzotikus környezetben ünnepelték az új évet: Dundika égszínkék ruhájáért minden rajongó odáig volt.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-kép: TV2

Ezt is szeretjük