Pápai Joci lánya 18 éves lett: Hanna, ahogy nő, egyre szebb

Pápai Joci lánya 2023. január 10-én lett nagykorú. Hanna fényűző ajándékot kapott az édesapjától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, hogy a magát is olykor nagy gyereknek valló Pápai Joci lánya 2023. január 10-én betöltötte a 18. életévét, azaz nagykorúvá vált.

Az énekes a húszas évei elején járt, amikor Hanna megfogant. Felesége, Anita jó pár évvel azelőtt hozta a világra, hogy a sztár befutott volna a magyar könnyűzene világában.

Pápai Joci lánya hány éves?

Hanna aranyos kislányból mára fiatal nő lett, aki évről évre egyre szebb. Édesanyja bájos vonásai tükröződnek vissza az arcán, de az apukájával közös friss fotót elnézve Pápai Jocira is hasonlít.

Köztudott, a siker előtt Pápai Joci és családja számára nem volt meg az az anyagi biztonság, mint napjainkban. Fiatalon hiába vágyott volna szép autóra, nem engedhette meg magának. Lányát viszont a születésnapján egy új kocsival lepte meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hanna frissen szerezte meg a jogosítványát, ahhoz, hogy kialakuljon a kellő rutin, először édesapja segített neki. Hamar kiderült, mindkettejükben feszültséget okoz, ha Pápai Joci dirigál az anyósülésről, így ezt a szerepet inkább a felesége vette át.

- Hanna egyébként talpraesett lány, és úgy veszem észre, hogy kellően óvatos is. Persze sokan gondolhatják, hogy túl hamar vettem neki az autót, amivel kétségtelenül nagyon boldoggá tettem, de az az igazság, hogy másfél kilométerre lakunk a fővárostól, és nagyon nehézkes már egy ilyen nagylánynak folyton arra várnia, hogy az anyja vagy az apja hazavigye - árulta el a Story magazinnak.

Arról is beszélt, hogy bár Anitával két gyermeküknek megadnak mindent, figyelnek rá, hogy ne essenek át a ló túloldalára.

- A gyerekeimet folyton figyelem, mennyire követelőzőek, erőszakosak. Ha azt látnám, hogy nem tesz jót nekik, hogy könnyen megkapják, amit akarnak, akkor azonnal változtatnék a nevelési elveinken.

Pápai Joci felesége dögös ruhában

Pápai Joci felesége nagyon ért a divathoz, akármikor láthatjuk, mindig végtelenül stílusos a megjelenése. Abból a szettjéből is érdemes inspirációt meríteni, amelyben a férjével közös Insta-posztban látható: egy dögös, fekete összeállítást kapott magára.

Ezt is szeretjük