A 67 éves Papadimitriu Athina elképesztően dögös: átlátszó csipkeruhába bújt
Papadimitriu Athina is szerepet kapott a Budapesti Operettszínház Nine – Kilenc című musicaljében.

papadimitriu-athina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Papadimitriu Athina 1976-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. Színészi karrierjét a 25. Színháznál kezdte, majd a Népszínházban, ezt követően a Nemzeti Színházban játszott. 

1989 és 1996 között a Rock Színház tagja volt, annak megszűnése után a Budapesti Operettszínház társulatának tagja lett, amelyet azóta is erősít. 

Papadimitriu Athina a Nine - Kilenc című musicalben

A Jászai Mari-díjas színésznő szerepet kapott az Operettszínház Nine – Kilenc című musicaljében is, aminek 2021. szeptember 24-én, 25-én és 26-án tartják váltott szereposztással a premierjét. A prostituált Sarraghina szerepében lesz látható, akit Papadimitriu Athina mellett Peller Anna, Keresztes Ildikó és Vásári Mónika is alakít.

A 67 éves Papadimitriu Athina a jelmezes fotózáson elképesztően dögös volt: neccharisnyába és csatokkal díszített, átlátszó csipkeruhában bújt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Federico Fellini Oscar-díjas 8 és ½ című filmtörténeti remekműve a zenés színpadokra is eljutott, a Nine című musical az 1980-as évek elején készült el. 1982. május 9-én érkezett meg a New York-i Broadwayre, ahol óriási sikert aratott a nézők és a kritikusok körében is: a Nine-t 12 Tony-díjjal jutalmazták, többek között a legjobb musicalnek, a legjobb eredeti zenének és szövegkönyvnek, valamint a legjobb jelmeztervezésnek járó elismeréseket is besöpörte. 

Az előadást az évek során 729-szer tűzték műsorra a Broadwayn, közben pedig elindult nemzetközi hódítóútjára is: színpadra állították szerte az Egyesült Államokban, majd Dél-Amerikában, Londonban és Európa több országában is. 

A Budapesti Operettszínház által színpadra állított Nine – Kilenc című musicalben a felsoroltakon túl olyan ismert színésznőket láthat és hallhat a közönség, mint Gubik Petra, Polyák Lilla, Szulák Andrea, Füredi Nikolett, Janza Kata, Bánsági Ildikó, Dancs Annamari, Vágó Zsuzsi, Szendy Szilvi, Siménfalvy Ágota, Kékkovács Mara, Auksz Éva, Ullmann Zsuzsa, Kalocsai Zsuzsa, Szilágyi Enikő vagy Benedekffy Katalin.

60 fölötti magyar sztárok bikiniben

Sütő Enikő 18 évesen, a hetvenes években lett egy csapásra ismert, amikor Fabulon naptejet reklámozott. 1978-ban az olvasók az év manökenjének választották, 1989-ben pedig elindította a modelliskoláját, ami több mint harminc éve működik. A 63 éves sztár ma is szenzációsan néz ki bikiniben. Képes összeállításunkban nemcsak Sütő Enikőt láthatod bikiniben, hanem több hatvan fölötti magyar sztárt is. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük