Palvin Barbi szexin kivágott fürdőruhában: 1 millió lájkot kapott
Palvin Barbi egy rafináltan dekoltált fürdőruhában mutatta meg, micsoda stíluskirálynő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara ma már világhírű topmodell: 2006-ban, alig 13 évesen fedezték fel, 2009-ben felvették az IMG Modellügynökséghez, ezt követően beindult a nemzetközi modellkarrierje. 

A legnevesebb magazinokban szerepel, híres márkák arca, és a fotózások, reklámok mellett a legismertebb divatmárkák modelljeként a kifutó sztárja is. 

Palvin Barbara fürdőruhában

A 27 éves szépség influenszerként is ismert, az Instagram-oldalán több mint 16 millióan követik. Friss, fürdőruhás fotóját is rengetegen lájkolták, több mint egymillióan fejezték ki tetszésüket. 

A képen egy szexin dekoltált fürdőruhában mosolyog a homokos tengerparton, egy nyugágyon, a napernyő védelmében. Megmutatta, hogy nemcsak az alakja kifogástalan, hanem a stílusérzéke is: a fekete egyrészes dögösen dekoltált darab, mégsem mutat túl sokat. 

Azt nem tudni, pontosan hol készült a kép, de pár nappal korábban a sztárok kedvenc görög nyaralóhelyéről, a fehér-kék épületeiről híres Míkonosz szigetéről jelentkezett be. 

Június elején Mexikóból, a maja romvárosról híres Tulumból posztolt pár képet, köztük egy bikinis fotót is. Azt írta, sznorkelezni, vagyis búvárkodni voltak. 

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

Csobot Adél és Istenes Bence június elején a fiaikkal együtt Horvátországba utazott. Az X-Faktor új női mentora innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük