Palvin Barbi szexin kivágott fürdőruhában: 1 millió lájkot kapott
Palvin Barbi egy rafináltan dekoltált fürdőruhában mutatta meg, micsoda stíluskirálynő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palvin Barbara ma már világhírű topmodell: 2006-ban, alig 13 évesen fedezték fel, 2009-ben felvették az IMG Modellügynökséghez, ezt követően beindult a nemzetközi modellkarrierje. 

A legnevesebb magazinokban szerepel, híres márkák arca, és a fotózások, reklámok mellett a legismertebb divatmárkák modelljeként a kifutó sztárja is. 

Palvin Barbara fürdőruhában

A 27 éves szépség influenszerként is ismert, az Instagram-oldalán több mint 16 millióan követik. Friss, fürdőruhás fotóját is rengetegen lájkolták, több mint egymillióan fejezték ki tetszésüket. 

A képen egy szexin dekoltált fürdőruhában mosolyog a homokos tengerparton, egy nyugágyon, a napernyő védelmében. Megmutatta, hogy nemcsak az alakja kifogástalan, hanem a stílusérzéke is: a fekete egyrészes dögösen dekoltált darab, mégsem mutat túl sokat. 

Azt nem tudni, pontosan hol készült a kép, de pár nappal korábban a sztárok kedvenc görög nyaralóhelyéről, a fehér-kék épületeiről híres Míkonosz szigetéről jelentkezett be. 

Június elején Mexikóból, a maja romvárosról híres Tulumból posztolt pár képet, köztük egy bikinis fotót is. Azt írta, sznorkelezni, vagyis búvárkodni voltak. 

Csobot Adél bikiniben és fürdőruhában

Csobot Adél és Istenes Bence június elején a fiaikkal együtt Horvátországba utazott. Az X-Faktor új női mentora innen az Instagram-oldalán egy fürdőruhás és az Insta-storyban egy bikinis képet is mutatott magáról. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük