Marsi Anikó párjával és Palik Lászlóval esküvőzött: így viselkedtek egymással

Palik László vezette az oltár elé Szalai Vivient az esküvőjén, a nagy napon Marsi Anikó és párja, Gábor is ott voltak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy mi is megírtuk, a TV2 hírigazgatója, Szalai Vivien és párja szeptember 9-én tartották meg álomesküvőjüket. A szertartáson igazi sztárparádé vonult fel, de akadtak, akik nagyobb feltűnést keltettek másoknál.

Palik László a meghívottak közt szerepelt, ahogy volt felesége, Marsi Anikó és férje, Gábor is rajta voltak a vendéglistán.

Palik László és Marsi Anikó Szalai Vivien esküvőjén

A hatvanéves tévésnek kiemelt szerep jutott a ceremónián, ő vezette oltár elé a menyasszonyt. Szalai Vivienhez ugyanis mély barátság fűzi, apafiguraként tekint Palikra.

Nem csak akkor szegeződött rá minden szempár, amikor az arával az oldalán végigsétált a sorok között, amikor szembetalálta magát exével, akkor is sokan figyelték. A Hot! magazin beszámolója szerint, míg Marsi Anikó kedvesével, addig volt férje nagyobbik fiukkal, Vilmossal érkezett.

A jelek szerint félre tudták tenni a múltat, semmilyen feszültség nem látszott kettejük közt. Bár nem volt köztük sok nexus, köszöntek egymásnak. Palik László csak pár órát töltött a lagzin, majd indult másik közös gyermekükért, Vincéért.

Marsi Anikó és Palik László válásának oka

Marsi Anikó május közepén, egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. Ez volt a szakításuk oka.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük