Marsi Anikó esküvője: titokban, a Balatonnál házasodtak össze Gáborral
Marsi Anikó és szerelme, Gábor szeptember 9-én mondták ki a boldogító igent.

marsi-anikó-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó párja hatalmas meglepetéssel szolgált a követői számára: tegnapi Instagram-posztjában elárulta, megtartották az esküvőjüket. 

Egy olyan képet posztolt, amelyen a bal kézfejeik láthatóak, mindketten jegygyűrűt viselnek. A posztot a #mrandmrs és a #0909 hasthagekkel látta el, ebből egyértelműen kikövetkeztethető, hogy szeptember 9-én tartották meg az esküvőjüket.

Marsi Anikó esküvője

A Tények műsorvezetője is megerősítette, igaz a hír, miszerint titokban tíz napja Gáborral egybekeltek. 

- Egy szűk körű, csodálatos kis esküvőn házasodtunk össze Balatonfűzfőn egy hete, Gábor pedig már nem bírta magában tartani boldogságát - írta meg szavait a Blikk.

Arról is beszélt, úgy érzi, végre megtalálta a boldogságot, a férfivel egyértelműen kiegészítik egymást. Gábornak ez volt az első esküvője, míg Marsi Anikó már volt házas. 

A napilapnak júniusban azt mondta, jólesik neki a tudat, hogy pont ő az a nő, akit szerelme a feleségeként is maga mellett szeretne tudni, ha egyszer nősülésre adná a fejét.

Pély Barna esküvője

Pély Barna szeptember 9-én váratlan bejelentést tett az Instagram-oldalán: több hónappal ezelőtt a legnagyobb titokban feleségül vette kedvesét, Évát.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Tények 

Ezt is szeretjük