Marsi Anikó esküvője: titokban, a Balatonnál házasodtak össze Gáborral

Marsi Anikó és szerelme, Gábor szeptember 9-én mondták ki a boldogító igent.

marsi-anikó-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marsi Anikó párja hatalmas meglepetéssel szolgált a követői számára: tegnapi Instagram-posztjában elárulta, megtartották az esküvőjüket. 

Egy olyan képet posztolt, amelyen a bal kézfejeik láthatóak, mindketten jegygyűrűt viselnek. A posztot a #mrandmrs és a #0909 hasthagekkel látta el, ebből egyértelműen kikövetkeztethető, hogy szeptember 9-én tartották meg az esküvőjüket.

Marsi Anikó esküvője

A Tények műsorvezetője is megerősítette, igaz a hír, miszerint titokban tíz napja Gáborral egybekeltek. 

- Egy szűk körű, csodálatos kis esküvőn házasodtunk össze Balatonfűzfőn egy hete, Gábor pedig már nem bírta magában tartani boldogságát - írta meg szavait a Blikk.

Arról is beszélt, úgy érzi, végre megtalálta a boldogságot, a férfivel egyértelműen kiegészítik egymást. Gábornak ez volt az első esküvője, míg Marsi Anikó már volt házas. 

A napilapnak júniusban azt mondta, jólesik neki a tudat, hogy pont ő az a nő, akit szerelme a feleségeként is maga mellett szeretne tudni, ha egyszer nősülésre adná a fejét.

Pély Barna esküvője

Pély Barna szeptember 9-én váratlan bejelentést tett az Instagram-oldalán: több hónappal ezelőtt a legnagyobb titokban feleségül vette kedvesét, Évát.

Pély Barna hónapokig titkolta, hogy megnősült: ilyen szép menyasszony volt Évi

Pély Barna az Instagramon árulta el, több hónapja már, hogy összeházasodtak kedvesével.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Tények 

Ezt is szeretjük