Ő Palik László ritkán látott lánya - A 29 éves Júlia meglátogatta apját a forgatáson

Palik Lászlót lánya a Fuss, család, fuss! egyik felvételi napján látogatta meg.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palik László és Marsi Anikó két fiú szülei: Vilmos 13, Vince tízéves. Azt csak kevesen tudják, hogy az Exatlon Hungary műsorvezetőjének első házasságában született egy lánya is.

A TV2 Exatlon Hungary, illetve Fuss, család, fuss! című vetélkedőinek műsorvezetője ugyanakkor egy felnőtt gyermekkel is büszkélkedhet: a ritkán látott Júlia nyolcéves volt, amikor a szülei elváltak, de nem érzi úgy, hogy csonka családban nőtt volna fel, édesapjával a mai napig szoros a kapcsolata, a szülei is jóban vannak egymással. A 29 éves lánynak a két öccsével és Marsi Anikóval is remek a kapcsolata.

Palik Júlia a Fuss, család, fuss! egyik nyári forgatási napján látogatta meg az édesapját, aki erről most posztolt két képet az Instagram-oldalán.

A felvételek helyszínén, Csabdiban nemcsak a lánya, hanem a nagyobbik fia is többször meglátogatta. Mindegyik gyereke számára nagy élmény volt, hogy beleláthattak egy ekkora szabású tévés produkció kulisszái mögé.

palik-laszlo-lanya
Fotó: Instagram/Palik László

- Mindketten folyamatosan kérdeztek, és én megpróbáltam a legjobb tudásom szerint, kimerítően válaszolni nekik. Ez hol sikerült, hol nem. Mindent összevetve komoly élményekkel és tapasztalatokkal lettek gazdagabbak a saját elmondásuk szerint - mesélte az 57 éves tévés október elején a Borsnak.

Palik László azt is hozzátette, hogy a lánya mindig elemezte a látottakat, kíváncsi volt, mi miért történt, ami nem csoda, hiszen biztonságpolitikai elemzőként dolgozik.

Palik Júlia gyerekkora óta erre a pályára készül, és nagyon sikeres benne. Kutatóként is tevékenykedik, a Corvinus Egyetem harmadéves PhD-hallgatójaként pedig szeretné megszerezni a doktoriját egy angol nyelvű képzésen.

- 2020-ban szerzek doktori fokozatot, emellett biztonságpolitikai szakértőként és kutatóként dolgozom. Kutatási területem a polgárháborúk nemzetköziesedése, ezen belül a jelenleg is dúló jemeni háború - ezt a Story magazinnak mesélte idén januárban.

Palik László és Marsi Anikó fiai

Palik Lászlót felesége, a Tények híradósa, Marsi Anikó két kisfiúval ajándékozta meg, Vilmos az esküvőjük után egy évvel, 2006-ban, a kisebbik gyerkőc, Vince pedig 2009-ben látta meg a napvilágot. Képes összeállításunkban megnézheted a ritkán látott gyerekeket.

Ezt is szeretjük