Palik László egy év alatt 38 kilót adott le: emiatt fogyott ilyen sokat

Palik Lászlóról kevesen gondolnák, hogy 18 éves kora előtt súlyproblémákkal küzdött.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Palik Lászlót a ’90-es évek közepén a Forma-1 közvetítések révén ismerte meg az ország. A sportközvetítések mellett vetélkedőműsorokban is láthattuk, nagy sikerrel futott az Ötöd-ölő telefonos játék, amit Héder Barnával közösen vezettek. 

Hosszú kihagyás után, 2019 januárjában tért vissza a képernyőre a TV2 Exatlon Hungary című ügyességi vetélkedőjének műsorvezetőjeként.

Palik László fogyása

A rivaldafényben mindig sportos alkatú emberként láthattuk, így nehéz elképzelni, hogy 18 éves kora előtt súlyproblémákkal küzdött. Erről a Palikék világa by Manna címet viselő új YouTube-csatornáján beszélt, amely több formátummal is várja a nézőket. Az egyik a Futtában című műsor, ennek első, rendhagyó adásában Palik ezúttal nem kérdezett, hanem mesélt. 

Tudod, mi volt a becenevem az áltiban? Husi!

- kezdte meglepő vallomását az 59 éves sztár. 

palik-laszlo1

- Őrült sikertelen voltam mindenben egészen addig, amíg 18 évesen el nem kaptam a fonalat. Iskola, csajok, semmilyen eredményem nem volt, nem vettek fel az egyetemre, és akkor egyszer csak láttam magam kívülről, és azt mondtam: ennek az életnek nincs így értelme, vagy elkapod a saját frakkodat, vagy vége van, mielőtt elkezdődött. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Egy év alatt 38 kilót fogyott, és nem csak az alakformálásban ért el sikert: maximális pontszámmal felvették az egyetemre. 

- Egyszerűen vidám lett az életem. Valószínűleg egy életen át kompenzálom az első éveim sikertelenségét.

Rettegek az eredménytelenségtől, rettegek attól, hogy gyenge leszek, és elpuhulok, és rettegek az elhízástól!

- árulta el Palik László a Futtában című műsorban, amelyben azt is megosztotta a közönséggel, hogyan született meg a sosem látott műsor ötlete, miszerint a médiaszakember futás közben ismert, érdekes emberekkel beszélget.

palik-laszlo2
Fotó: TV2/Exatlon Hungary

- A futásnak köszönhetjük ezt is: amikor az ember beül egy stúdióba vagy egy kávéház szegletébe, és kezdődik egy komoly beszélgetés, ott védőfalak vannak, előttem is, előtted is, ott viselkedünk. Egy szint után futás közben nem tudunk viselkedni, mert levegőért kapkodunk, küzd az ember. De tudunk közben beszélgetni, és nagyon oda tudunk figyelni a másikra.

Palik László lánya

Palik Lászlót Marsi Anikó két fiúval, Vilmossal és Vincével ajándékozta meg, ám azt kevesen tudják róla, hogy van egy felnőtt lánya is. Bár Júlia csak nyolcéves volt, amikor szülei elváltak, édesapja korántsem csak a vasárnapi apuka szerepkört töltötte be az életében, a mai napig nagyon szoros a kapcsolatuk.

Ezt is szeretjük