Müller Attila műsorvezetőként lett ismert - Most egy tanyán él, és tyúkokat tart
Müller Attila és felesége Dunaharaszti mellett, az erdő szélén vásárolt tanyát.

müller-attila-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Müller Attila nevét a legtöbben 2003-ban ismerték meg a Szeress most! című sorozat szívtiprójaként. A modellből lett színész később műsorvezetőként is népszerű lett, olyan produkciókban láthattad, mint a Cool TV-n futó Cool Live, de a Csillag Születik és az X-Faktor háttérműsorainak is volt a házigazdája.

Negyvenévesen sem hagyott fel a szerepléssel, ám manapság a tévéképernyők helyett egészen más közegben kamatoztatja tudását: esküvői ceremóniamesterként dolgozik. Nem csak a munkafronton változott meg az élete, feleségével, Larion Zoéval elhatározták, hogy a budapesti nyüzsgést a vidéki nyugalomra cserélik le.

Müller Attila tanyasi életre váltott

Gyerekkori álmát valósította meg, amikor megvásárolta a Dunaharaszti mellett található 4000 négyzetméteres tanyát, amely közelebb nem is lehetne a természethez. Az erdő szélén található telken olykor még őzek is megfordulnak.

müller attila 1
Fotó: Cool TV/Cool Live

Noha még teljesen nem helyezték át a bázisukat új otthonukba - egyelőre nyaralóként funkcionál a ház -, 2020 tavasza óta azon dolgoznak, hogy minél előbb be tudjanak költözni véglegesen. Például rengeteg növényt vásároltak, és háztáji állataik is vannak már.

- Tavaly már termesztettünk magunknak paradicsomot, egy kis biogazdaság-szerűséget szeretnénk. Például tartunk pár tyúkot, de csak a tojás miatt, mivel vega irányban vagyunk a feleségemmel - mesélte az Ébredj velünk! című műsorban.

müller-attila-ébredj-velünk
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Akkor sincs probléma, ha egy adott munka a fővárosba szólítja, hiszen mindössze 30 percet kell autóznia Pestig, ezt az időt pedig szívesen beáldozza annak érdekében, hogy mindennap idilli környezetben ébredhessen fel.

- Nekem ez már tizenéves korom óta nagy álmom, hogy majd egyszer egy tanyát akarok, ahol nyugi van, hogy legyen meg a saját kis Southfork Ranchem. Részben önfenntartó életmóddal, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy se áram, se víz, mint a 16. században. Valamilyen szinte persze kizárjuk a társadalmat - már például most sem nézünk híradót -, ezt akarjuk kicsit továbbvinni. 

Magyar sztárok, akik a vidéki nyugalmat választották

Képes összeállításunkban mutatunk még néhány hazai sztárt, akik Müller Attilához hasonlóan maguk mögött hagyták a fővárosi életet, és inkább egy tanyára költöztek, vagy a csendes, vidéki életet választották. Érdekes, hogy több színművészt találunk köztük. 

Ezt is szeretjük