A Kócbabák szexi énekesnője volt - 35 év kihagyás után tér vissza a színpadra
Pál Éva 66 évesen, 35 év kihagyás után hamarosan újra színpadra állhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kócbabák lányegyüttes az 1972-es Ki mit tud?-on mutatkozott be, alapítója Babits Marcella volt, aki Csepregi Évával és Fábián Évával együtt alapította meg a triót, de a megmérettetés után Marcellina külföldre ment, a helyére pedig Pál Éva került. A Kócbabák 1972-ben csatlakoztak a Neotonhoz, majd 1977-től Neoton Família néven futottak dr. Erdős Péter, a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat igazgatójának irányítása alatt.

Pál Éva 35 év után újra színpadon

Pál Éva, az együttes különleges szemüvegeket viselő énekesnője 1983-ig volt tagja a sikeres popcsapatnak. Szerinte azért választotta az együttes menedzsere, Erdős végül Csepregi Évát, és neki kellett távoznia, mert visszautasította a férfi közeledését. A zenekarból való kiválás lelkileg rendkívül megviselte, depressziós lett, és van, hogy még mostanában is szorong.

Pál Éva 66 évesen a nagy visszatérésre készül.
Pál Éva 66 évesen a nagy visszatérésre készül.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Nem tudtam feldolgozni. Annak, hogy én húsz éve antidepresszánst szedek, van oka, de, hogy hogy éltem túl, az nagyon egyszerű: azt gondoltam, hogy lehet, hogy most nem vagyok ott, de nagyon sokszor hallottam a hangomat, így lélekben mégis ott voltam - vallotta be az RTL Klub Fókusz című műsorában.

A hitelcsapdája után tavaly nyáron egy csepeli kisboltban munkát kapó énekesnő, aki mögött nehéz évek vannak, azt mondta, a zenélést soha nem hagyta abba, volt saját estje a Ruttkai Éva Színházban, tanított is, és egy zongorát is beszerzett magának az évek alatt, hogy tudjon gyakorolni. Most úgy tűnik, régi álma is valóra válik: 66 évesen, 35 év kihagyás után hamarosan újra színpadra állhat: koncertet tervez, új klipet forgat, és alig várja, hogy közönség előtt is felléphessen azokkal a számokkal, melyek korábban nem jelentek meg.

-  Azért nem foglalkozom mással, mert én ebben érzem otthon magam, ebben tudok teljesíteni, és adni valamit másoknak. A retró most annyira tarol, nagyon szeretik az emberek. Én is szívesen emlékszem vissza ezekre a dalokra, melyekben én is részt vettem - árulta el az énekesnő.

Így néz ki ma Csepregi Éva, Pál Éva és Fábián Éva

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki most a "három Éva", a Neoton Família híres énekesnői. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük