A Kócbabák szexi énekesnője volt - 35 év kihagyás után tér vissza a színpadra
Pál Éva 66 évesen, 35 év kihagyás után hamarosan újra színpadra állhat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kócbabák lányegyüttes az 1972-es Ki mit tud?-on mutatkozott be, alapítója Babits Marcella volt, aki Csepregi Évával és Fábián Évával együtt alapította meg a triót, de a megmérettetés után Marcellina külföldre ment, a helyére pedig Pál Éva került. A Kócbabák 1972-ben csatlakoztak a Neotonhoz, majd 1977-től Neoton Família néven futottak dr. Erdős Péter, a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat igazgatójának irányítása alatt.

Pál Éva 35 év után újra színpadon

Pál Éva, az együttes különleges szemüvegeket viselő énekesnője 1983-ig volt tagja a sikeres popcsapatnak. Szerinte azért választotta az együttes menedzsere, Erdős végül Csepregi Évát, és neki kellett távoznia, mert visszautasította a férfi közeledését. A zenekarból való kiválás lelkileg rendkívül megviselte, depressziós lett, és van, hogy még mostanában is szorong.

Pál Éva 66 évesen a nagy visszatérésre készül.
Pál Éva 66 évesen a nagy visszatérésre készül.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Nem tudtam feldolgozni. Annak, hogy én húsz éve antidepresszánst szedek, van oka, de, hogy hogy éltem túl, az nagyon egyszerű: azt gondoltam, hogy lehet, hogy most nem vagyok ott, de nagyon sokszor hallottam a hangomat, így lélekben mégis ott voltam - vallotta be az RTL Klub Fókusz című műsorában.

A hitelcsapdája után tavaly nyáron egy csepeli kisboltban munkát kapó énekesnő, aki mögött nehéz évek vannak, azt mondta, a zenélést soha nem hagyta abba, volt saját estje a Ruttkai Éva Színházban, tanított is, és egy zongorát is beszerzett magának az évek alatt, hogy tudjon gyakorolni. Most úgy tűnik, régi álma is valóra válik: 66 évesen, 35 év kihagyás után hamarosan újra színpadra állhat: koncertet tervez, új klipet forgat, és alig várja, hogy közönség előtt is felléphessen azokkal a számokkal, melyek korábban nem jelentek meg.

-  Azért nem foglalkozom mással, mert én ebben érzem otthon magam, ebben tudok teljesíteni, és adni valamit másoknak. A retró most annyira tarol, nagyon szeretik az emberek. Én is szívesen emlékszem vissza ezekre a dalokra, melyekben én is részt vettem - árulta el az énekesnő.

Így néz ki ma Csepregi Éva, Pál Éva és Fábián Éva

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki most a "három Éva", a Neoton Família híres énekesnői. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük