Íme Oszvald Marika gyönyörű kertes háza kívül-belül: ilyen szép helyen él

Oszvald Marika családi otthonában nem csak az elegáns bútorok, a takarékosság is szerepet kap.

Oszvald Marika otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oszvald Marika otthonába gondolkodás nélkül beköltöznénk. A Kossuth-díjas operettsztár nagyon ért ahhoz, hogyan alakítson ki olyan környezetet maga körül, ami egyszerre meghitt, családias és lenyűgözően elegáns. Gödöllői nyaralójában is ez a két vonal párosul, családi házában pedig a kényelem mellett a praktikusság is fókuszba kerül.

A Mokka utóbbi kapcsán forgatott a lenyűgöző ingatlanjában, amelynek falai közt a színésznő hasznos tippeket mondott a nézőknek. Nála minden elektronikai készülék ki van húzva, télen a légkondicionálóval fog fűteni, és a villany csak abban a helyiségben ég, amelyben éppen tartózkodik.

Oszvald Marika otthona

A házhoz óriási kert tartozik, amelynek rendben tartása sem olcsó mulatság. A sok növényt locsolni kell, de arra is van trükk a tarsolyában, hogy ne ugorjon meg a vízszámlája. Beszerzett egy ezerliteres kannát, a sufni ereszéből vezeti bele az esővizet, amivel öntözni szokott.

A gazdaság bizonytalan helyzete miatt azt sem tartja kizártnak, hogy összeköltözik a lányával. Kriszta májusban adott életet első gyermekének. Vincével már így is szinte kétlaki életet élnek: rengeteget vannak a nagymamai házban.

Képes összeállításunkban bekukucskálhatsz Oszvald Marika emeletes családi házába. Kívül-belül mesés az ingatlan.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Szenzációs négyes

Ezt is szeretjük