Kitálalt Oszter Alexandráról a vőlegénye - Ezzel kergeti a színésznő az őrületbe

Oszer Alexandra ezzel a szokásával idegesíti fel rendszeresen a vőlegényét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oszter Alexandra négy éve él boldog párkapcsolatban Popovics Tamás kétszeres világbajnok bokszolóval, aki 2017-ben el is jegyezte a színésznőt. Persze, előfordulnak közöttük kisebb viták, és mindkét félnek vannak olyan szokásai, melyekkel a másik felet az őrületbe kergeti - erről a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében meséltek. 

- Amikor reggel a kávémat készítem el, fölrakom tejjel melegedni, Alexandra egyszer csak kijön a konyhába, fogja, kiönti, mert ő csak vízzel szereti, és elkezdi melegíteni a maga kávéját. De, ami az őrületbe kerget, az az, hogy, bár mi ingyen beszélünk egymással mobiltelefonon, soha nem hív fel, ha ott van tőlem három méterre, akkor is MMS-en vagy SMS-en küld üzenetet.

Idegrohamot kapok tőle!

Mindig mondom, ha valami mondanivalód van, vagy gyorsan szeretnél közölni valamit, hívjál fel! Nem. Érkezik egy MMS, de, mivel én a gép előtt ülök, a telefonom meg a konyhában van, két óra múlva természetesen hívom fel, miután elolvastam az üzenetet, leteremt, miért csak most hívtam fel - mesélte a férfi az esti műsorban.

oszter-alexandra-parja
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

Persze, a 39 éves színésznő is bőven tudott mesélni arról, mi az, amivel vőlegénye az őrületbe tudja kergetni. 

Váratlanul elordítja magát. Ő azt gondolja, hogy ez vicces: én szívrohamot kapok, ő meg röhög.

Emellett a kutyaszőr nagyon komoly probléma nálunk, nekem nagyon sok időmbe telik, amíg az ő kutyája után rendbe teszem a lakást. Szerinte teljesen normális, ha a kutya ráugrik az ágyamra, lepisili azt, ha éppen olyan kedve van, és lop! Imádom a kutyát, csak egy nap négyszer takarítok - osztotta meg a nézőkkel Oszter Alexandra.

oszter-alexandra
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

Popovics Tamás emellett nagy tréfamesternek gondolja magát, és különféle tárgyakkal vicceli meg párját, így sokszor oda nem illő tárgyakat rejt Oszter Alexandra táskájába, aki előfordult, hogy egyik reggel egy kalapácsot talált a retiküljében, máskor köveket rejtett a táska aljába. 

- A kedvencem: kinyitod a frizsidert, arra számítasz, hogy az egyik valamiben benne van a sonka, amit vásároltál, de nincs, mert ő úgy csomagolta vissza, mintha benne lenne, de közben üres a papír - árulta el Popovics Tamás egyik legidegesítőbb szokását a menyasszonya. 

Hódi Pamela és új párja

Hódi Pamela és új párja januárban ünnepelték az első évfordulójukat. A focista Tóth Bencével a TV2 Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében szerepeltek először együtt nyilvánosan.

Ezt is szeretjük