Hódi Pamela új párjával először állt nyilvánosság elé - A focistával egy éve van együtt
Hódi Pamela és Tóth Bence januárban ünnepelték az első évfordulójukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hódi Pamela és új párja januárban ünnepelték az első évfordulójukat. Tavaly áprilisban derült ki, hogy a focista Tóth Bencével jött össze, de Berki exe csak augusztusban posztolta az első közös fotót kettejükről. A 29 éves labdarúgó először 2018 novemberében mesélt megismerkedésükről és kapcsolatukról. 

A Star magazinnak adott interjúból kiderült, hogy közös baráti társaságukon keresztül ismerkedtek meg, a sok beszélgetés után pedig egymásba szerettek. A férfi szerint a szerelmet megélni, nem mutogatni kell, ezért nem árasztották el az Instagramot közös fotókkal. Korábban nem volt olyan párja, akinek gyereke volt, ezért eleinte nem tudta, mit kezdjen a helyzettel, hogy Hódi Pamelának már van egy ötéves kislánya. Natika szerencsére hamar a bizalmába fogadta, megszerették egymást. 

Hódi Pameláról és Tóth Bencéről ma már találni néhány közös fotót az Instagramon, de az első közös nyilvános szereplésükre tegnapig kellett várniuk a rajongóknak: a pár a TV2 március 4-én újraindult Pénzt vagy éveket! című vetélkedőjében tűnt fel szerda este.

Ezt is szeretjük