18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Osváth Zsoltot ezért vitték a zártosztályra: szívszorító történetet mesélt az influenszer

Kevesen tudják róla, mennyire nehéz időszakon ment keresztül.

Osváth Zsolt a zártosztályon

Osváth Zsolt lesz Hajdú Péter műsorának legújabb vendége, aki olyan időszakairól is mesél a műsorvezetőnek, melyekről eddig kevesen hallottak. A szívszorító történetek során arra is fény derül, hogy egyszer mindenki elfordult tőle, és hazugnak nevezte egy elég kínos intézeti botrány miatt.

Osváth Zsolt a zártosztályon

A következő Beköltözve Hajdú Péterhez epizódban Osváth Zsolt olyan szívszorító történeteket mesél el magáról, melyeket eddig nem lehetett hallani róla. Az is kiderül például, hogy az influenszer állami gondozásban nőtt fel, élete egyik legnehezebb periódusa is az intézethez fűződik. Mikor egyszer még fiatal korában rájött, hogy akkori szerelme egy intézeti nevelővel folytat kapcsolatot, senki sem hitt neki.

- Azt mondták, hogy én hülye vagyok, ebben az intézetben ilyen nem fordulhat elő. És tényleg elfordultak tőlem, bolondnak néztek, kinevettek, a felnőttek is, azt mondták, hogy ez nem igaz, én képzelődőm. Csak azért mondom azt, mert szerelmes vagyok a fiúba, tönkre akarom őt tenni meg a nevelőt - mondja Osváth Zsolt a műsor előzetesében, aki ennek következtében hazament, és bevette anyja gyógyszereit.

A folytatás a bejátszásból már nem derül ki, de korábban az influenszer a Blikknek ezt nyilatkozta:

- Egyszerűen azt mondták, hogy bolond vagyok, hallucinálok. Ezt addig sulykolták, amíg öngyilkosságot kíséreltem meg. Ezek után egy gyerek támogatást várna, ehelyett elvitettek a Kútvölgyi kórház zárt osztályára. Két hétig voltam benn.

8 év után összeházasodott Osváth Zsolt és párja: sztárparádé vonult fel az esküvőjükön

Osváth Zsolt és párja, Patrik szeptember 10-én tartották meg esküvőjüket, amelyre meghívást kapott a magyar sztárvilág krémje.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük