8 év után összeházasodott Osváth Zsolt és párja: sztárparádé vonult fel az esküvőjükön

Osváth Zsolt és párja, Patrik szeptember 10-én tartották meg esküvőjüket, amelyre meghívást kapott a magyar sztárvilág krémje.

osváth-zsolt-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyolc év után összeházasodott Osváth Zsolt és párja, Patrik. Az esküvőt impozáns helyen tartották, a vendégek között pedig ott volt a magyar sztárvilág krémje.

Szeptember 10-én, a youtuber néhai édesanyjának születésnapján keltek egybe: festői helyszínen, szív alakú oltárnál mondták ki az igent.

Osváth Zsolt esküvője

Minden úgy zajlott, ahogy megálmodták: a ruháikat Kiss Márk divattervező álmodta meg, a bevonulózenéjüket Vásáry André énekelte el. Osváth Zsolt az Instagram-oldalára töltött fel fotókat az álomesküvőjéről, a jobb oldali nyílra kattintva tudod végignézni az összeset.

A lagzin a Margaret Island zenekar játszotta a talpalávalót, a százfős vendégseregben pedig olyan hírességeket lehetett látni, mint Köllő Babett, Horváth Tomi, Tolvai Reni vagy Balázs Andi.

Előbbi 24 óráig elérhető Instagram-sztori formájában tett közzé egy videót az estéről. Ide kattintva nézheted meg, hogy buliztak együtt.

Nézd meg Tóth Vera esküvői ruháját!

A Daalarna alapítója és vezető tervezője több fellépőruhát is tervezett már Tóth Verának, így nem volt kérdés, hogy a menyasszonyi ruháját is rábízza.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük