Oroszlán Szonja 5 éve felhagyott a színészettel: most újra filmeket forgatna
Oroszlán Szonja készen áll, hogy visszatérjen a hazai mozikba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem ritka jelenség, hogy bár valaki nagyon sikeres abban, amit csinál, az állandó hajtás és folyamatos pörgés a kiégés szélére sodorja. Oroszlán Szonja is úgy érezte öt évvel ezelőtt, hogy vissza kell vennie a tempóból.

A szőke szépség 2001-ben szerezte meg a diplomáját a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett - musical színész szakán. Ahogy befejezte tanulmányait, másnap már munkába is állt. Ezt követően évekig bérelt helye volt a legkeresettebb színésznők között, hazánkban sikert sikerre halmozott. Végül 2015-ben döntött úgy, váltania kell.

oroszlán-szonja
Fotó: TV2 Tények Plusz

- Mindig volt mit csinálni, és jobbnál jobb dolgok jöttek, én pedig nem tudtam nemet mondani. Egyszer csak ott találtam magam, hogy nem bírom. Muszáj, megálljak egy picit, mert ki fogok égni - mesélte a Tények Plusz riportjában.

180 fokos fordulatot vett az élete. Az álmok országába, Amerikába költözött, de nem azért, hogy szerencsét próbáljon. Bár szerepet kapott néhány előadásban, végül a színészettől teljesen eltérő hivatást választott magának.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Elvégeztem egy kétéves állatorvos-asszisztens sulit, megcsináltam a szakmai gyakorlatomat, aztán állatkórházban dolgoztam. Nagyon élveztem.

Annyira feltöltődött az elmúlt években, hogy immár úgy érzi, újult erővel visszatérne eredeti foglalkozásához. Minimális váltással kezdene újra filmezni, ugyanis vígjátékok helyett most inkább a kosztümös filmek vonzzák.

- Várom azoktól is a megkeresést, akikkel már dolgoztam együtt, nyilván velük tartom a kapcsolatot. De olyanoktól is jólesne, akik még nem ismernek, és azt gondolhatják, nem érek rá, vagy azt hiszik, túl drága vagyok. Ez nem igaz - hangzott el az interjúban.

Sztárok, akik maguk mögött hagyták a rivaldafényt

Gombos Edina, Prokopp Dóra vagy Palotás Petra - csak pár név azok közül, akikért annak idején egy egész ország rajongott. Mindent elértek, amit szerettek volna: ismertségre és népszerűségre tettek szert, a tévénézők szerették őket, egy idő után azonban mégis úgy döntöttek, maguk mögött hagyják eddigi életüket, hogy családjuknak szenteljék életüket, vagy valami újba, izgalmasba kezdjenek.

Ezt is szeretjük