Így él most az RTL Klub egykori szívtiprója: Németországban csinált karriert
Törőcsik Dániel régi álmát váltotta valóra Hamburgban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2013 februárjában kezdte hódító útját az RTL Klub fikciós realityje, az Éjjel-Nappal Budapest, amely a mai napig rengeteg fiatalt szegez a képernyők elé nap mint nap. A pesti albérlet lakóinak ügyes-bajos életét feldolgozó szériában mindenki találhat olyan figurát, akivel azonosulni tud. Sokak nagy kedvence volt például a szívtipró Kristóf, aki elcsavarta minden lány fejét a sorozatban.

Az őt alakító Törőcsik Dánielt is imádta a közönség, még a legszexibb hazai sztárnak is kikiáltották 2017-ben. Ekkor kapott egy olyan kecsegtető ajánlatot, ami miatt kiszállt a produkcióból.

Töröcsik Dániel tetoválóművész lett

Legnagyobb álma vált valóra, hiszen felkérték egy hamburgi szalonba, hogy tetoválóművészként dolgozzon. Már kisfiúként imádta a kreatív dolgokat, unalmában mindig rajzolgatott, azonban a festészet nem vonzotta, így vezetett az útja a tetoválások világába.

Az elmúlt esztendők alatt rengeteget változott, a legnagyobbaktól sajátíthatta el a szakma csínját-bínját, míg végül elhatározta, hogy saját üzletet nyit Németországban.

- Már a célegyenesben vagyunk, ugyanis saját szalont nyitunk két barátommal. Babonából nem beszéltem még erről, de most már június elején úgy tűnik, ki tudunk nyitni - mesélte a Reggeli című műsorban.

Nagyon egyedi stílusban alkot, a letisztult minimalista vonalat követi, és inkább kisebb, művészi motívumokat csinál. Üzletfilozófiája is eltér a megszokottól, azt szeretné, ha vendégei nemcsak a bőrükre varrt alkotásával, hanem egy élménnyel is gazdagodnának a látogatásuk után.

Magyar sztárok, akik hátat fordítottak a tévézésnek

Gombos Edina, Prokopp Dóra vagy Palotás Petra - csak pár név azok közül, akikért annak idején egy egész ország rajongott, egy idő után azonban mégis úgy döntöttek, maguk mögött hagyják eddigi életüket, hogy családjuknak szenteljék életüket, vagy valami újba, izgalmasba kezdjenek. Nézd meg képes összeállításunkban, mi történt a műsorvezetőnőkkel!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük