Oroszlán Szonjának elege lett - Ezért költözött el Amerikába
A Valami Amerika sztárja, Oroszlán Szonja már négy éve Philadelphiában él.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oroszlán Szonja első 15 éve csodálatosan telt a színészi pályán: folyamatosan forgatott, a színházban hat szerepet játszott párhuzamosan, és tévés felkérései is voltak. Mégis úgy érzi, nem sikerült kitörnie a butácska nőket játszó szerepkörből, ezért másfajta kihívásokra vágyott, és Amerikába költözött.

A gyönyörű színésznő négy éve él Philadelphiában, ott egyengeti karrierjét, és csak karácsonykor látogat haza Magyarországra, vagy, ha épp munka vagy premier van. Legutóbb a Kölcsönlakás című film premierjén, 2019 februárjában láthatta őt a közönség, ő alakítja a filmben a konzervatív, vaskalapos Szakács Petrát.

Oroszlán Szonja ezt csinálja Amerikában

A színésznő a Best magazinnak elárulta, Philadelphiában mindent a nulláról kellett kezdenie, hiszen a tengerentúlon senki nem ismerte őt. Az első időszak megterhelő volt számára, de ma már jól érzi kint magát. Egyre többet foglalkozik az állatokkal, az ottani egyetem állatorvosi szakának kutyakiképző részlegén önkénteskedik, érdekli őt az állatok rehabilitációja, emellett pedig meghallgatásokra is jár: van egy ügynöke, aki intézi neki a munkákat, májusban egy pittsburghi filmes csapattal forgat majd.

A Kölcsönlakás című film premierjén, 2019. február 14-én.
A Kölcsönlakás című film premierjén, 2019. február 14-én.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Már otthon érzem magam, de nagyon nehéz volt belerázódni még úgy is, hogy barátok, rokonok vannak kint. A nulláról kellett kezdenem mindent, színészként be kellett kopogtatnom mindenhova, nem volt előéletem - árulta el a színésznő a magazinnak.

Azt is hozzátette, mivel nem volt előélete, az embereknek előítéletei sem voltak vele kapcsolatban.

- Egy Csehov-darabban kaptam először szerepet, a Sirályban játszhattam.

Itthon soha nem kaptam volna egy ilyen lehetőséget, Magyarországon engem annál jobban beskatulyáztak.

- Próbálkoztam kitörni, de soha senki nem akarta, hogy mást csináljak (…).  A Kölcsönlakás egészen különleges volt az életemben, hiszen az egyik legjobb barátnőmmel, Dobó Katával dolgozhattam, ugyanis ő rendezte a filmet. Azt mondta nekem: "Szonja, most ez legyen olyan, amilyet még soha nem csináltál!" Húsz éve vagyok a pályán, ő volt az első, aki ezt bevállalta - árulta el a lapnak a színésznő, és reméli, az ilyen lehetőségek továbbra is megtalálják majd itthon.

Így jelent meg Dobó Kata a Kölcsönlakás premierjén

Sztárparádé Dobó Kata Kölcsönlakás című vígjátékának premierjén.

Ezt is szeretjük