Meg kell zabálni! Így fogadta Ördög Nóra kislánya a testvére érkezését
Ördög Nóra elárulta, hogyan fogadta Mici a kisöccse érkezését.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már bő két hete, hogy augusztus 3-án megszületett Ördög Nóra második gyermeke, aki nővéréhez hasonlóan különleges nevet kapott, és nem rejtegették olyan sokáig, mint Micit, az édesapa Nánási Pál már a világrajövetele után  négy nappal közzétette róla az első babafotót. Édesanyja a Kisfelfedezo.hu-n vezetett legfrissebb blogjában most azt is elárulta, hogyan fogadta az elsőszülött kisöccse érkezését.

"Mici univerzumát látszólag nem nagyon rengette meg Vencel érkezése, persze mondanom sem kell, hogy extra odafigyelést kap, de ugyanúgy eszik, alszik, játszik, bújik, mint korábban, és ha meglátja a testvérét, mindig nagy szeretettel fordul felé: simogatja, puszit ad neki, fogja a kezét, szóval olvadozom rendesen, különösen, ha mondjuk Vencel szoptatása közben Mici is úgy érzi, hogy szeretne hozzánk bújni harmadiknak. Hát ennél nincs jobb érzés, komolyan mondom!" - írta az immár TV2 kötelékébe tartozó műsorvezető.

A 32 éves sztár arról is beszámol, milyen az élet kétgyermekes anyaként, hogyan bírja az örökmozgó Mici és a kis Vencel mellett a mindennapokat. Erről a teljes blogban, ide kattintva olvashatsz »

Fotó: TV2 Sajtószoba/Nánási Pál

Ilyen cuki Ördög Nóra kislánya fürdetés után

Ördög Nóra internetes babanaplójában nemcsak a gyereknevelésről és a Mici oldalán történt anyává válásról írt, de a ritkán látott kislányáról fotókat is megosztott. Nézd meg a képeket!

Ezt is szeretjük