Friss! Ördög Nóra mégis reagált a róla keringő pletykákra
Ördög Nóra megfogadta, nem foglalkozik a pletykákkal, de blogbejegyzésében tett egy kivételt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár Ördög Nóra megfogadta, nem törődik a csatornaváltása óta róla megjelenő pletykákkal, a műsorvezető a kisfelfedezo.hu-n vezetett legfrissebb blogjában mégis kivételt tett.

"Ne haragudjatok, annyira idekívánkozik, pedig megfogadtam, hogy nem reagálok arra a mérhetetlen mennyiségű ostobaságra, amit összeírtak az újságok az elmúlt időszakban: szóval Palkó egyáltalán nem megy GYES-re, pláne nem én küldöm. És minden mást is pont így vegyetek komolyan! Köszönöm…" - olvasható.

Még július közepén az egyik bulvár napilap hozott le egy cikket azzal a címmel, hogy "Férjét küldi gyesre Ördög Nóra", a cikkben foglaltakat pedig több újság és internetes oldal is átvette.

Július végén már mindenki türelmetlenül várja, mikor születik meg a 32 éves sztár második gyermeke. Nem meglepő, hogy friss blogbejegyzését is "Gondolatok a duplázás előtt" címmel írta, amelyből az olvasók többek között azt is megtudhatják, hogy Mici születésekor lettek férjével biztosak abban, nem állnak meg egy gyereknél. Igaz, arra nem számítottak, hogy a következő csemete ilyen hamar érkezik.

Az izgő-mozgó kislánya mellett néha el is feledkezett arról, hogy a pocakjában egy másik kis élet fejlődik. Megfordult a fejében, elég figyelmet tudott-e szentelni Micinek, és át tudta-e élni második gyermekével a babavárás minden boldog pillanatát. Ördög Nóra további gondolatait a teljes blogbejegyzésben, ide kattintva olvashatják »

Fotó: TV2 Sajtószoba/Nánási Pál

Magyar sztártestvérek

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akiknek a testvérük is ismert, vagy a showbizniszben dolgozik!

Ezt is szeretjük