Friss hír! Megszületett Ördög Nóra második gyereke - Most nem tudták egy hétig titkolni
Megszületett Ördög Nóra második gyermeke.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Ördög Nóra második gyermeke. A Bors információi szerint a műsorvezető a hét elején adott életet a csöppségnek egy budai luxusklinikán. Informátoruk szerint apás és komplikációmentes volt a szülés, amire a kiírt időpont után tíz nappal került sor.

Azt már hónapokkal ezelőtt kikotyogta egy mára már csak volt kollégája, hogy a 32 éves sztár kislánya után egy kisfiú édesanyja lesz, akinek a nevét azonban még nem tudni.

Az RTL Klubtól nemrég a TV2-höz igazolt sztár 2014. március 19-én blogjában állt elő a váratlan örömhírrel, miszerint a második gyermeküket várják férjével, Nánási Pállal. Ekkor már az ötödik hónapban volt. Az RTL Klub Szombat Esti Láz című műsorát - a 2012-es X-Faktorhoz hasonlóan - babapocakos kismamaként vezette.

Első gyermekük, Nánási Mici 2013. május 6-án jött világra, miután több mint három és fél éve vártak a babára, és két sikertelen lombikon is túl voltak, mire a harmadik beültetés végre sikeres lett. Érkezését egy héttel a szülés után jelentették be. A második baba természetes úton fogant.

Szombat Esti Láz

Nézd meg, milyen ruhákban láthattuk 2014 tavaszán Ördög Nórát az RTL Klub táncos szórakoztató műsorában!

Fotó: RTL Klub/Halász Jácint

Ezt is szeretjük