Ördög Nóra búcsúzik a nézőktől! Jó ideig nem lesz képernyőn
Ördög Nóra szombat este búcsúzik a nézőktől, utána jó darabig nem lesz látható.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra hétvégén, a Szombat Esti Láz döntőjében búcsúzik a nézőktől, utána jó darabig nem lesz látható a képernyőn, nemsokára immár kétgyerekes édesanyaként a csöppségek nevelésére fog koncentrálni.

- Jönnek izgalmak az életemben, nem fogom azt érezni, hogy mihez fogok kezdeni ezzel a rengeteg szabadidővel, ami rám szakadt, de azért hiányozni fog nagyon - árulta el az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorának ma reggeli adásában a csatorna zenés szórakoztató műsoráról.

Mint mondta, nagyobb feladatot jelentett kiüríteni az agyát, és a műsorvezetésre koncentrálni, de közben jó érzés volt, hogy kicsit visszakapott valamit a régi életéből. Igazán a Szombat Esti Láz május 24-i döntője után fog tudni arra koncentrálni, hogy jön a második baba.

- A legizgalmasabb része, hogy számunkra is most fog kiderülni, a nyolc hétben, ami alatt tudtak bizonyítani a sztárok, milyen nyomokat hagytak a rajongókban. Most már a nézők a kezükbe vehetik az irányítást, és kimondhatják, ki az, aki nekik a legjobban tetszett - mondta a szombati fináléról a műsorvezető, aki versenytáncolt tíz évig.

Magyar sztárok pirosban

Ördög Nóra az idei Szombat Esti Lázat és a 2012-es X-Faktort is kismamaként vezette. Nézd meg, milyen ruhát viselt annak idején a tehetségkutató döntőjében!

Leadkép: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Facebook-kép: RTL Klub/Halász Jácint

Ezt is szeretjük